reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

Kochane jak chodzi o zwierzątka to mnie nie przebijecie😂 w mieszkaniu 2 labladory, 4km od mieszkania mała stajenka a w niej 4 konie plus 3 psy i 4 koty mieszkające razem z końmi w stajni. Gdyby nie mój mąż to nie wiem jak bym ten nasz kochany zwierzyniec ogarnęła przy moim aktualnym samopoczuciu.

A ja myślałam, że ja wygram :p 4 psy w domu :D

reklama
Do tatuaży to z lapaczami to taka moda.... Ja sama osobiście mam 8 tatuaży ale lapacza nie mam
emoji5.png
Tylko 8 😁?!
Moja kruszynka już była ze mną na 2 sesjach na początku grudnia jak nie wiedziałam że ja mam w sobi3
Ale fakt też niemam lapacza na sobi3

Tak skonczylam na 5 ale po stracie syna zrobilam z mężem takie same tatuaże naszego synka. Pozniej ja dorobilam linie zycia z napisem love i krzyżykiem na zebrach pod sercem i na wiosnę zakrylam błędy młodości na rece.... Starczy wiecej nie planuje [emoji23]
Tylko 8 [emoji16]?!
Moja kruszynka już była ze mną na 2 sesjach na początku grudnia jak nie wiedziałam że ja mam w sobi3
Ale fakt też niemam lapacza na sobi3
Screenshot_20191229_183101.jpeg
IMG_20191229_183141.jpeg

Tez stwierdzam że szkoda słów

Tak czy siak życzę powodzenia
Byś zobaczyła pozytywny wynik 🥰
Akurat na temat pracy ja się wypowiadałam. Ja wiem, że posty Verony mogą być irytujące bo się nakręca, ale w kwestii pracy serio jest różnie. Ja ze swojej poprzedniej nie mogłam wyjść poza sklep nawet na własnej przerwie. Cieszę się że jesteście ludzkie i sobie tego nie wyobrażacie ale są jeszcze pato prace co zrobić.

Tak skonczylam na 5 ale po stracie syna zrobilam z mężem takie same tatuaże naszego synka. Pozniej ja dorobilam linie zycia z napisem love i krzyżykiem na zebrach pod sercem i na wiosnę zakrylam błędy młodości na rece.... Starczy wiecej nie planuje [emoji23]Zobacz załącznik 1061953Zobacz załącznik 1061954
Wow! Ja mam w sumie pięć ale malutkie, nie chciałam robić nic dużego, chociaż w planach mam duuuuży projekt. Ale to musi poczekać, a to mój ostatni nabytek 💪

Załączniki

• 47DD4D07-60EF-42A3-8F04-7FA99BD15134.jpeg
    47DD4D07-60EF-42A3-8F04-7FA99BD15134.jpeg
    128 KB · Wyświetleń: 81
Wow! Ja mam w sumie pięć ale malutkie, nie chciałam robić nic dużego, chociaż w planach mam duuuuży projekt. Ale to musi poczekać, a to mój ostatni nabytek 💪
A z ciekawości kolczyk ci nie migruje? Nie przeszkadza?

Ja mam hmm..
Oba uda od pachwin do kolan z każdej strony (prócz wewnętrznej)
Stopa
Kostka
Lendzwie
Oba boki
Oba rękawki
"tors"
Szyję
I to chyba tyle.. 😁🤭

reklama
A z ciekawości kolczyk ci nie migruje? Nie przeszkadza?

Ja mam hmm..
Oba uda od pachwin do kolan z każdej strony (prócz wewnętrznej)
Stopa
Kostka
Lendzwie
Oba boki
Oba rękawki
"tors"
Szyję
I to chyba tyle.. 😁🤭
To jest imponujące 😍😍😍
A zdjęcie jest sprzed pół roku, miałam tego dziada od 2014 roku i właśnie pół roku temu zaczął migrować. Pajac jeden. Szkoda bo kochałam go szczerą miłością😭

Do góry