reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

Kochane jak chodzi o zwierzątka to mnie nie przebijecie😂 w mieszkaniu 2 labladory, 4km od mieszkania mała stajenka a w niej 4 konie plus 3 psy i 4 koty mieszkające razem z końmi w stajni. Gdyby nie mój mąż to nie wiem jak bym ten nasz kochany zwierzyniec ogarnęła przy moim aktualnym samopoczuciu.

A ja myślałam, że ja wygram :p 4 psy w domu :D

reklama
Do tatuaży to z lapaczami to taka moda.... Ja sama osobiście mam 8 tatuaży ale lapacza nie mam
emoji5.png
Tylko 8 😁?!
Moja kruszynka już była ze mną na 2 sesjach na początku grudnia jak nie wiedziałam że ja mam w sobi3
Ale fakt też niemam lapacza na sobi3

Tak skonczylam na 5 ale po stracie syna zrobilam z mężem takie same tatuaże naszego synka. Pozniej ja dorobilam linie zycia z napisem love i krzyżykiem na zebrach pod sercem i na wiosnę zakrylam błędy młodości na rece.... Starczy wiecej nie planuje [emoji23]
Tylko 8 [emoji16]?!
Moja kruszynka już była ze mną na 2 sesjach na początku grudnia jak nie wiedziałam że ja mam w sobi3
Ale fakt też niemam lapacza na sobi3
Screenshot_20191229_183101.jpeg
IMG_20191229_183141.jpeg

Tez stwierdzam że szkoda słów

Tak czy siak życzę powodzenia
Byś zobaczyła pozytywny wynik 🥰
Akurat na temat pracy ja się wypowiadałam. Ja wiem, że posty Verony mogą być irytujące bo się nakręca, ale w kwestii pracy serio jest różnie. Ja ze swojej poprzedniej nie mogłam wyjść poza sklep nawet na własnej przerwie. Cieszę się że jesteście ludzkie i sobie tego nie wyobrażacie ale są jeszcze pato prace co zrobić.

Tak skonczylam na 5 ale po stracie syna zrobilam z mężem takie same tatuaże naszego synka. Pozniej ja dorobilam linie zycia z napisem love i krzyżykiem na zebrach pod sercem i na wiosnę zakrylam błędy młodości na rece.... Starczy wiecej nie planuje [emoji23]Zobacz załącznik 1061953Zobacz załącznik 1061954
Wow! Ja mam w sumie pięć ale malutkie, nie chciałam robić nic dużego, chociaż w planach mam duuuuży projekt. Ale to musi poczekać, a to mój ostatni nabytek 💪

Załączniki

• 47DD4D07-60EF-42A3-8F04-7FA99BD15134.jpeg
    47DD4D07-60EF-42A3-8F04-7FA99BD15134.jpeg
    128 KB · Wyświetleń: 78
Wow! Ja mam w sumie pięć ale malutkie, nie chciałam robić nic dużego, chociaż w planach mam duuuuży projekt. Ale to musi poczekać, a to mój ostatni nabytek 💪
A z ciekawości kolczyk ci nie migruje? Nie przeszkadza?

Ja mam hmm..
Oba uda od pachwin do kolan z każdej strony (prócz wewnętrznej)
Stopa
Kostka
Lendzwie
Oba boki
Oba rękawki
"tors"
Szyję
I to chyba tyle.. 😁🤭

reklama
A z ciekawości kolczyk ci nie migruje? Nie przeszkadza?

Ja mam hmm..
Oba uda od pachwin do kolan z każdej strony (prócz wewnętrznej)
Stopa
Kostka
Lendzwie
Oba boki
Oba rękawki
"tors"
Szyję
I to chyba tyle.. 😁🤭
To jest imponujące 😍😍😍
A zdjęcie jest sprzed pół roku, miałam tego dziada od 2014 roku i właśnie pół roku temu zaczął migrować. Pajac jeden. Szkoda bo kochałam go szczerą miłością😭

Do góry