reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

Hehe [emoji23] czuje że fiksuje, mąż też to czuje [emoji16] idę na bete jutro k zobaczymy co wyjdzie. Ale chyba każda jakby zobaczyła cokolwiek na teście choć cień kreski by fikoswala [emoji4] Zrodziła się nadzieja [emoji4]
Ale naskrobalyscie [emoji23]
@GabrielaNowak85 kiedy zaczniecie razem mieszkac? [emoji23] zebys szalu nie dostala [emoji28]
@Verona26 oby sie udalo bo w tym cyklu dostaniesz joba [emoji23] a to pierwszy cykl staran nie [emoji23][emoji23][emoji23] kolejnego to chyba psychicznie padniesz [emoji2960] trzymam kciuki i witam nowe kolezanki [emoji846]

reklama
Pierwsza wizyta czy kolejna? Bo ja pierwsza mam dopiero 7 stycznia i już nie mogę się doczekać by wiedzieć czy wszystko rozwija się na swoim miejscu i czy wogole rozwija sie
Kochana, ja na pierwszej byłam wcześnie i płakałam lekarzowi że boję się ciąży pozamacicznej, a na USG kazał mi czekać jeszcze dwa tygodnie i to było okrutne. Czekanie jest najgorsze, ale jaka ulga jak się widzi wszystko na USG 😅😍

Pierwsza wizyta czy kolejna? Bo ja pierwsza mam dopiero 7 stycznia i już nie mogę się doczekać by wiedzieć czy wszystko rozwija się na swoim miejscu i czy wogole rozwija sie
Pierwsza. O ciąży wiem od 13 grudnia ale mój gin od 20 był na urlopie
Wiec sama nie wiem w którym tyg jestem
@ostatni 16 listopada
😁😊

Kochana, ja na pierwszej byłam wcześnie i płakałam lekarzowi że boję się ciąży pozamacicznej, a na USG kazał mi czekać jeszcze dwa tygodnie i to było okrutne. Czekanie jest najgorsze, ale jaka ulga jak się widzi wszystko na USG 😅😍
To tak jak ja w pierwszej ciąży to też nic nie było widać kazał iść do domu i wrócić za 2 tygodnie

@ostatni 16 listopada
😁😊
Ja 14go zrobiłam pierwszy test i wyszedł słabo ale pozytywny. A test podsunal mi mąż bo od rana kręcilo mi się w głowie jak bym była pijana (ja to wiązała z przytkanym uchem) i stwierdził że zrobiłam się strasznie nerwowa ostatnio. Zrobiłam i wyszedł. Od 14 miałam bóle piersi i podbrzusza ale skończyły się 18 w dniu spodziewanej@. Zrobiłam kolejny test 19 i wyszly już piękne mocne ||. Tygodnie liczy się od pierwszego dnia ostatniej @ więc wychodzi Ci 7+1

Ja 14go zrobiłam pierwszy test i wyszedł słabo ale pozytywny. A test podsunal mi mąż bo od rana kręcilo mi się w głowie jak bym była pijana (ja to wiązała z przytkanym uchem) i stwierdził że zrobiłam się strasznie nerwowa ostatnio. Zrobiłam i wyszedł. Od 14 miałam bóle piersi i podbrzusza ale skończyły się 18 w dniu spodziewanej@. Zrobiłam kolejny test 19 i wyszly już piękne mocne ||. Tygodnie liczy się od pierwszego dnia ostatniej @ więc wychodzi Ci 7+1
Dlatego mam nadzieję że w sobotę zobaczę 💗 😁😊

reklama
@ostatni 16 listopada
😁😊
17go dzwoniłam do lekarza i pierwszy wolny termin miał dopiero na 7 styczeń więc bez marudzenia musiałam się zgodzić i tak czekam i doczekać się niemoge bo chciała bym już wiedzieć że wszystko jest ok

Do góry