reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Ale znów licząc od dnia owulacji tj. 27-28 dc to termin miesiączki wypada gdzie na 42 dc. Więc we wtorek. A owu mogą się przesunąć przez antybiotyk który brałam na przełomie listopada i grudnia
A u a was niemozna podjechac np do szpitala i tam w laboratorium zrobic badania.....u nas normlanie w szpitalnym laboratorium przyjmuja ludzi z miasta

40 dc cyklu. Ale owu była przesunięta na 27-28 dc więc dziś gdzieś 12 dpo. Teraz ta kreska wydaje mi się jakaś grubsza od kontrolnej Ale za chiny nie mogę jej uchwycić aparatem. Jak była mokra była wyrazniejsza
Kurcze sory ale nie wierzę że mieszkasz na końcu świata, żeby nie poszukać laboratorium albo apteki w swojej okolicy, z tego co czytam to twoja historia już trwa od około tygodnia wcześniej o ile się nie mylę pisałaś na innym forum..

Dodzwonilam się właśnie do szpitala. I niestety w niedzielę nie pobierają WGL. Od pn-pt od 8-11 także lipa
To jutro nie dasz rady zrobić bety? Ja na serio bym nie wytrzymała, po co się męczyć, rozkładać testy, edytować zdjęcia w różnych kontrastach, nakręcać się, zamiast po prostu iść na jedno, konkretne badanie??

reklama
To jutro nie dasz rady zrobić bety? Ja na serio bym nie wytrzymała, po co się męczyć, rozkładać testy, edytować zdjęcia w różnych kontrastach, nakręcać się, zamiast po prostu iść na jedno, konkretne badanie??
Bo chyba koleżanka chce od nas przeczytac ,, tak jesteś w ciąży,, no sory co mamy więcej doradzić jedno i to samo

Do góry