reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Hej dziewczyny. Mam do Was pytanie. Bo zrobiłam test wczoraj z porannego i wyszedł cień kreski. Na razie do Was nie dołączam bo nie mam pewności. Ale od przed wczoraj zaczęły boleć piersi, ale tak dziwnie od boków. W sumie to nie ból A raczej rwanie od strony pach. Nigdy nawet przed okresem tak nie miałam. Możecie się podzielić tym, jak was bolą piersi. Bo to dziwne uczucie inne niż na okres [emoji4] Zobacz załącznik 1061601
Nie widzę tutaj nic. Idź zrobić betę, robienie testów i dopatrywanie się w nich kresek jeszcze bardziej nas nakręca, a stres też potrafi ostro rozregulować organizm. Także może szkoda już kasy na testy, tylko jedno konkretne badanie.

Hej dziewczyny. Mam do Was pytanie. Bo zrobiłam test wczoraj z porannego i wyszedł cień kreski. Na razie do Was nie dołączam bo nie mam pewności. Ale od przed wczoraj zaczęły boleć piersi, ale tak dziwnie od boków. W sumie to nie ból A raczej rwanie od strony pach. Nigdy nawet przed okresem tak nie miałam. Możecie się podzielić tym, jak was bolą piersi. Bo to dziwne uczucie inne niż na okres [emoji4] Zobacz załącznik 1061601
Mnie właśnie bolą bardziej od zewnętrznych boków i pachy tez mnie ostatnio bolały. Ponadto brodawki znacznie mi się powiększyły. Jestem w 9 tygodniu.

Powiem Ci że jest czasami Bielawy, ale raczej przezroczysty i trochę kleisty. Absolutnie się nie nie rozciąga. Dość dużo to mam. Czasami aż myślę że okres dostałam [emoji16]
Hej kochana kojarze cie ze staraczek. Widac ze sie cien przebija, powtórka test za dwa dni z samego rana bądź beta da ci konkretna odpowiedz. A jaki masz teraz śluz? Ja miałam duzo białego, myslalam ze to @ ale Jednak nie

Na zdjęciu słabo widać. Ale na żywo jest bladzioch taki różowy [emoji4]
Nie widzę tutaj nic. Idź zrobić betę, robienie testów i dopatrywanie się w nich kresek jeszcze bardziej nas nakręca, a stres też potrafi ostro rozregulować organizm. Także może szkoda już kasy na testy, tylko jedno konkretne badanie.

Dziewczynki, a mi dziś z badań moczu wyszły mocno podwyższone bakterie. Myślicie, że to coś poważnego? Może któraś tak miała? [emoji848]
Ja tak miałam, po ogólnym badaniu moczu na którym wyszły mi dość liczne bakterie zrobiłam posiew. Z posiewu wyszło mi, że to bakterie typowo ze skóry, czyli źle pobrana próbka moczu... Sprawdź jaki masz poziom leukocytów w moczu, jeśli podwyższony to warto się przyjrzeć temu bliżej :) A dla świętego spokoju powtórz ogólne badanie moczu, nawet słyszałam żeby wacikiem zatkać ujście pochwy aby stamtąd bakterie się nie dostały.

reklama
Do góry