reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Hej dziewczyny. Mam do Was pytanie. Bo zrobiłam test wczoraj z porannego i wyszedł cień kreski. Na razie do Was nie dołączam bo nie mam pewności. Ale od przed wczoraj zaczęły boleć piersi, ale tak dziwnie od boków. W sumie to nie ból A raczej rwanie od strony pach. Nigdy nawet przed okresem tak nie miałam. Możecie się podzielić tym, jak was bolą piersi. Bo to dziwne uczucie inne niż na okres [emoji4] Zobacz załącznik 1061601
Nie widzę tutaj nic. Idź zrobić betę, robienie testów i dopatrywanie się w nich kresek jeszcze bardziej nas nakręca, a stres też potrafi ostro rozregulować organizm. Także może szkoda już kasy na testy, tylko jedno konkretne badanie.

Hej dziewczyny. Mam do Was pytanie. Bo zrobiłam test wczoraj z porannego i wyszedł cień kreski. Na razie do Was nie dołączam bo nie mam pewności. Ale od przed wczoraj zaczęły boleć piersi, ale tak dziwnie od boków. W sumie to nie ból A raczej rwanie od strony pach. Nigdy nawet przed okresem tak nie miałam. Możecie się podzielić tym, jak was bolą piersi. Bo to dziwne uczucie inne niż na okres [emoji4] Zobacz załącznik 1061601
Mnie właśnie bolą bardziej od zewnętrznych boków i pachy tez mnie ostatnio bolały. Ponadto brodawki znacznie mi się powiększyły. Jestem w 9 tygodniu.

Powiem Ci że jest czasami Bielawy, ale raczej przezroczysty i trochę kleisty. Absolutnie się nie nie rozciąga. Dość dużo to mam. Czasami aż myślę że okres dostałam [emoji16]
Hej kochana kojarze cie ze staraczek. Widac ze sie cien przebija, powtórka test za dwa dni z samego rana bądź beta da ci konkretna odpowiedz. A jaki masz teraz śluz? Ja miałam duzo białego, myslalam ze to @ ale Jednak nie

Na zdjęciu słabo widać. Ale na żywo jest bladzioch taki różowy [emoji4]
Nie widzę tutaj nic. Idź zrobić betę, robienie testów i dopatrywanie się w nich kresek jeszcze bardziej nas nakręca, a stres też potrafi ostro rozregulować organizm. Także może szkoda już kasy na testy, tylko jedno konkretne badanie.

Dziewczynki, a mi dziś z badań moczu wyszły mocno podwyższone bakterie. Myślicie, że to coś poważnego? Może któraś tak miała? [emoji848]
Ja tak miałam, po ogólnym badaniu moczu na którym wyszły mi dość liczne bakterie zrobiłam posiew. Z posiewu wyszło mi, że to bakterie typowo ze skóry, czyli źle pobrana próbka moczu... Sprawdź jaki masz poziom leukocytów w moczu, jeśli podwyższony to warto się przyjrzeć temu bliżej :) A dla świętego spokoju powtórz ogólne badanie moczu, nawet słyszałam żeby wacikiem zatkać ujście pochwy aby stamtąd bakterie się nie dostały.

reklama
Do góry