reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

Hej kochana kojarze cie ze staraczek. Widac ze sie cien przebija, powtórka test za dwa dni z samego rana bądź beta da ci konkretna odpowiedz. A jaki masz teraz śluz? Ja miałam duzo białego, myslalam ze to @ ale Jednak nie
Hej dziewczyny. Mam do Was pytanie. Bo zrobiłam test wczoraj z porannego i wyszedł cień kreski. Na razie do Was nie dołączam bo nie mam pewności. Ale od przed wczoraj zaczęły boleć piersi, ale tak dziwnie od boków. W sumie to nie ból A raczej rwanie od strony pach. Nigdy nawet przed okresem tak nie miałam. Możecie się podzielić tym, jak was bolą piersi. Bo to dziwne uczucie inne niż na okres [emoji4] Zobacz załącznik 1061601

reklama
No to ja mam tak teraz.. w tej poronionej ciazy byl luz blues.. az za duzy. A teraz nawet dwoch tyg nie wytrzymalam miedzy wizytami i juz po tyg lecialam na usg upewnic sie ze serce ruszylo. Wczoraj widzialam serduszko i mi lzej ale pewnie znowu na pare dni. Jedyny moj objaw ciazy oprocz braku miesiaczki to delikatne mdlosci przed zjedzeniem. I moze troszeczke wrazliwsze sutki. Dzwonie do gin z kazda pierdołą.. to bedzie dlugie i stresujace 8mcy jeszcze..
Wiem o czym piszesz, też z byle czym potrafiłam u gina wyskoczyć. Mnie dużo pomagał detektor tętna płodu. Po13 tc często go używałam żeby się uspokoić. Człowiek się zmienia pod wpływem doświadczeń jakie nas spotykają...

Witajcie.

Jakie ja milam dzisiaj sny [emoji33][emoji33] Porażka!
Chce już piątek, chce wiedzieć na czym stoję bo mam dość tego zawieszenia. Dzisiaj od rana bol piersi. Nic poza tym. Zaczęło mnie kaszleć i strasznie przy tym boli brzuch :(

jeszcze 6 dni i będzie wiadomo co i jak.

Też chce już piątek. Mnie tylko bolą piersi, czasami boli podbrzusze. Kaszel też mam A na dodatek jeszcze chrypka mnie wzięła...czekam razem z Tobą na wizytę :) Będzie dobrze :).

Dziewczynki, a mi dziś z badań moczu wyszły mocno podwyższone bakterie. Myślicie, że to coś poważnego? Może któraś tak miała? [emoji848]

reklama
Dziewczynki, a mi dziś z badań moczu wyszły mocno podwyższone bakterie. Myślicie, że to coś poważnego? Może któraś tak miała? [emoji848]
W poprzedniej ciąży miałam bakterie w moczu to brałam niestety antybiotyk... Choć też trzeba mieć pewność, że próbka dobrze pobrana.

Do góry