reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Witajcie 🙂 Ja oczywiście też jestem za.
Za 2 dni moja wizyta , stres zaczyna mi podchodzić pod gardło,i już wiem że znowu będę miała wysokie ciśnienie u doktorka. 🤨 Na tej wizycie ma mi też dać skierowanie na prenatalne,w szpitalu w którym będę rodzić jest program dla kobiet poniżej 35 lat i przed 14 tyg ciąży , wtedy robią za free więc o ile będą miejsca to się zalapie 🙂

Hej dziewczyny. Mam do Was pytanie. Bo zrobiłam test wczoraj z porannego i wyszedł cień kreski. Na razie do Was nie dołączam bo nie mam pewności. Ale od przed wczoraj zaczęły boleć piersi, ale tak dziwnie od boków. W sumie to nie ból A raczej rwanie od strony pach. Nigdy nawet przed okresem tak nie miałam. Możecie się podzielić tym, jak was bolą piersi. Bo to dziwne uczucie inne niż na okres [emoji4]
20191227_201311.jpeg

Hej dziewczyny. Mam do Was pytanie. Bo zrobiłam test wczoraj z porannego i wyszedł cień kreski. Na razie do Was nie dołączam bo nie mam pewności. Ale od przed wczoraj zaczęły boleć piersi, ale tak dziwnie od boków. W sumie to nie ból A raczej rwanie od strony pach. Nigdy nawet przed okresem tak nie miałam. Możecie się podzielić tym, jak was bolą piersi. Bo to dziwne uczucie inne niż na okres [emoji4] Zobacz załącznik 1061601
Na kiedy masz termin @?
jak inne uczucie niż na@ to miejmy nadzieje ze na ciąże Cię tak bolą ;) 🤗
Mnie raczej środek piersi pobolewa. Ale to różnie bywa, raz bolą raz nie.
Za to dzisiaj strasznie mnie krzyż boli 😱
@GabrielaNowak85 nie miałam tak, miałam brązowe ale to ponad tydz temu.

U mnie w sumie dziś 39 dc [emoji33] Ale podejrzewam że miałam owu w 28 dc bo był mega płodny śluz aż się że mnie wylewalo. Rozregulowal chyba mi się cykl po antubiotyku bo w listopadzie brałam. Więc dziś jest na według moich obliczeń 11 dpo. Zaraz biegnę do Rossmanna po następny też bo nie wytrzymam dłużej [emoji16]
Na kiedy masz termin @?
jak inne uczucie niż na@ to miejmy nadzieje ze na ciąże Cię tak bolą ;) [emoji847]
Mnie raczej środek piersi pobolewa. Ale to różnie bywa, raz bolą raz nie.
Za to dzisiaj strasznie mnie krzyż boli [emoji33]
@GabrielaNowak85 nie miałam tak, miałam brązowe ale to ponad tydz temu.

U mnie w sumie dziś 39 dc [emoji33] Ale podejrzewam że miałam owu w 28 dc bo był mega płodny śluz aż się że mnie wylewalo. Rozregulowal chyba mi się cykl po antubiotyku bo w listopadzie brałam. Więc dziś jest na według moich obliczeń 11 dpo. Zaraz biegnę do Rossmanna po następny też bo nie wytrzymam dłużej [emoji16]
To jak 11 dpo to może być taki cień. Niektórym 11 dpo w ogóle test nie wychodzi jeszcze. Ja taka kreskę miałam tez mniej więcej w takim dniu po owu. Trzymam kciuki.

Wczoraj zrobiłem wieczorem Ale już cień naprawdę prawie nie widoczny. Nie wiem czy przez to że mocz rozcienczony czy te pierwszy test wadliwy. Ciężko wytrzymać [emoji23]
To jak 11 dpo to może być taki cień. Niektórym 11 dpo w ogóle test nie wychodzi jeszcze. Ja taka kreskę miałam tez mniej więcej w takim dniu po owu. Trzymam kciuki.

reklama
Do góry