mala.wiedzma.
Fanka BB :)
To chyba całkiem dobry wynik, prawda? [emoji4]Mam wyniki bety 6082
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To chyba całkiem dobry wynik, prawda? [emoji4]Mam wyniki bety 6082
Na kiedy masz termin @?Hej dziewczyny. Mam do Was pytanie. Bo zrobiłam test wczoraj z porannego i wyszedł cień kreski. Na razie do Was nie dołączam bo nie mam pewności. Ale od przed wczoraj zaczęły boleć piersi, ale tak dziwnie od boków. W sumie to nie ból A raczej rwanie od strony pach. Nigdy nawet przed okresem tak nie miałam. Możecie się podzielić tym, jak was bolą piersi. Bo to dziwne uczucie inne niż na okres [emoji4] Zobacz załącznik 1061601
Na kiedy masz termin @?
jak inne uczucie niż na@ to miejmy nadzieje ze na ciąże Cię tak bolą [emoji847]
Mnie raczej środek piersi pobolewa. Ale to różnie bywa, raz bolą raz nie.
Za to dzisiaj strasznie mnie krzyż boli [emoji33]
@GabrielaNowak85 nie miałam tak, miałam brązowe ale to ponad tydz temu.
To jak 11 dpo to może być taki cień. Niektórym 11 dpo w ogóle test nie wychodzi jeszcze. Ja taka kreskę miałam tez mniej więcej w takim dniu po owu. Trzymam kciuki.U mnie w sumie dziś 39 dc [emoji33] Ale podejrzewam że miałam owu w 28 dc bo był mega płodny śluz aż się że mnie wylewalo. Rozregulowal chyba mi się cykl po antubiotyku bo w listopadzie brałam. Więc dziś jest na według moich obliczeń 11 dpo. Zaraz biegnę do Rossmanna po następny też bo nie wytrzymam dłużej [emoji16]
To jak 11 dpo to może być taki cień. Niektórym 11 dpo w ogóle test nie wychodzi jeszcze. Ja taka kreskę miałam tez mniej więcej w takim dniu po owu. Trzymam kciuki.
Prawda, według widelek z labo pokrywa się wynik z wiekiem ciąży Więc jestem uspokojona i mam duże szanse zobaczyć serduszko W piątek.To chyba całkiem dobry wynik, prawda? [emoji4]
Bardzo się cieszę. Najważniejsze ze się uspokoilas a ja czekam do piątku bez bety ani nic. Ciekawe co to będzie.Prawda, według widelek z labo pokrywa się wynik z wiekiem ciąży Więc jestem uspokojona i mam duże szanse zobaczyć serduszko W piątek.