reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Ale że z czym przesadzam z ciąża? Bo nie rozumiem. Laboratoria z tego co się orientowalam pobierają krew tylko do południa [emoji4]
Robisz testy, doszukujesz się objawów, wklejasz zdjęcia, potem piszesz że zrobiłaś kolejny i jednak lipa, na innych wątkach też. Rozumiem, że bardzo byś chciała, ale powodujesz u siebie jeszcze większy stres, okres może się nieźle rozregulować przez psychikę. Nie wiem gdzie mieszkasz, u mnie są laboratoria otwarte do 16, też w soboty.

No niestety u mnie nie. Pobierają krew tylko do 11, niestety. Mieszkam w małym mieście. Pisze bo nie wiem co myśleć. Dziwny cykl. Objawów się nie doszukuje, a raczej je mam. Robiłam w życiu już kilka testów i teraz po raz pierwszy miałam druga kreske. Nie przypisuje tych objawów ciąży. Mogą być również na @, ale ta słaba kreseczka dała mi cień nadzieji.po prostu...
Robisz testy, doszukujesz się objawów, wklejasz zdjęcia, potem piszesz że zrobiłaś kolejny i jednak lipa, na innych wątkach też. Rozumiem, że bardzo byś chciała, ale powodujesz u siebie jeszcze większy stres, okres może się nieźle rozregulować przez psychikę. Nie wiem gdzie mieszkasz, u mnie są laboratoria otwarte do 16, też w soboty.

Hej. Dołączam do Waszej paczki i ja. Czytam Was odkąd się dowiedziałam, ze jestem w ciąży, ale gdy wspomnialyscie o forum zamkniętym, uznałam, ze nie mogę tak po prostu z dnia na dzień nie wiedzieć, co u Was i muszę się przedstawić. Termin wg OM 10.08, wg usg 07.08. Serduszko tez już widzieliśmy. Mam tez już dwuletniego synka.

No niestety u mnie nie. Pobierają krew tylko do 11, niestety. Mieszkam w małym mieście. Pisze bo nie wiem co myśleć. Dziwny cykl. Objawów się nie doszukuje, a raczej je mam. Robiłam w życiu już kilka testów i teraz po raz pierwszy miałam druga kreske. Nie przypisuje tych objawów ciąży. Mogą być również na @, ale ta słaba kreseczka dała mi cień nadzieji.po prostu...
To nie rób wieczornych testów, bo to nie ma najmniejszego sensu jeśli poziom bety nie jest wysoki. Zrób rano, z pierwszego siku, odczytaj po 5 minutach. Po tym czasie test jest do wyrzucenia. Kreska powinna być z każdym dniem coraz ciemniejsza.

Hej. Dołączam do Waszej paczki i ja. Czytam Was odkąd się dowiedziałam, ze jestem w ciąży, ale gdy wspomnialyscie o forum zamkniętym, uznałam, ze nie mogę tak po prostu z dnia na dzień nie wiedzieć, co u Was i muszę się przedstawić. Termin wg OM 10.08, wg usg 07.08. Serduszko tez już widzieliśmy. Mam tez już dwuletniego synka.
Hello witamy w naszych skromnych progach
Przyczajeni jak tygrys hihi

reklama
Do góry