Wielka Mi :)
Fanka BB :)
Noo jedzenie to moje hobby
Ale jak sobie coś postanowię to daje radę. jesli chodzi o diety mam na szczęście silną wolę.
Ale czemu piszesz ze masz 20kg do zrzucenia? Teraz na pewnie nie zrzucisz już zakładasz ile przytyjesz ?
Zazdroszczę Ci! Ja nie mam silnej woli jeśli chodzi o diety... 20kg mam za dużo od jakiegoś czasu, nawet w połowie listopada zmobilizowałam się i wykupiłam wreszcie pakiet na vitalia pl, ale po 3 tygodniach odchudzania kapnęłam się, że jestem w ciąży no i póki co koniec mojego odchudzania
Może jutro uda Ci się dłużej pospać? Będzie już po świętachHeheh, pojedzone i to bardzo! Za bardzo! Ale ja też mdłości żadnych nie mam, także nic nie przeszkadza mi w świątecznym obżarstwie nawet żołądek sam w sobie się uspokoił, niestrawności minęły Za to odpoczynku nie czuję w ogóle, chodzę jak zombie. Rano nie mogę się dobudzić, cały czas ziewam i najchętniej robiłabym drzemki co godzinę...
Ja się zastanawiam jak jutro do pracy wstanę.... Mam na 06:15.... a przez ostatni tydzień nie wstawałam wcześniej niż 10:00....