Joanulka
Fanka BB :)
U mnie też syn Wczoraj wieczorem właśnie mówiłam do męża, że czuję, że jeśli wszystko będzie ok to będziemy mieć drugiego syneczka [emoji2]
Mam nadzieje ze się sprawdzi [emoji7]
Czesc ! [emoji6] Trochę się nie odzywalam-ale rozkoszowałam się świętami . U mnie wjechało wszystko..barszcz z uszkami,ziemniaczki z ryba,kapusta zasmażana i w surowce,pierogi,bigos,ciasta,sałatki..może nie za duze porcje ale nie odmawiałam sobie niczego póki mam apetyt i brak mdłości [emoji16] w poniedziałek wizyta u lekarza będzie to 8t1d mam nadzieję że już zobaczę ta moja mała biedroneczke [emoji41] na ostatniej był tylko pęcherzyk i dlatego też nie mówiliśmy rodzinie .. chcemy najpierw sami zobaczyc [emoji813]️ [emoji846] ale nie powiem..zaczynam się stresować ! A jak u Was ? Pojedzone i wypoczęte ? [emoji39]
Wizytujemy razem [emoji1377] byle do poniedziałku
Mi z chińskiego dziewczynka i fajnie by było [emoji51] ale w sumie to chłopiec też fajnie, zdrowe ma być i już [emoji85]
Co by nie było będzieMy kochać jak swoje [emoji28]
Nieśmiało się przyłączam do grupy Jestem w 6t4d i to.moja pierwsza i bardzo długo wyczekana ciąża. Termin mam na 16 sierpnia. Widzieliśmy już na iść pęcherzyk, zarodek i ciałko zółtkowe. Teraz idziemy 2 stycznia zobaczyć serduszko
Witamy [emoji8]
Mi wychodzi dziewczynka.
W dwóch poprzednich ciążach się sprawdziło.
Z jakiej strony www sprawdzałas?
Ja nigdy wcześniej nie patrzyłam co będzie i ciężko teraz się cofnąć wstecz tyle lat [emoji13]