reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Dziędobry Siostry, czy u Was też pada? Na spacer z psem mam iść i znowu pies zamieni się w śmierdzącą wydrę?🙈
Dziewczyny, czy Wy macie normalne sny? Mi się śnią tak okrutne głupoty, że zazwyczaj budzę się w szoku. Dzisiaj na przykład śniło mi się, że po wsi gdzie mam działkę biegał lis w szelkach, ludzie chcieli go przepędzić i nie mogłam ich przekonać że skoro ma szelki to jest czyjś, ktoś z sąsiadów wylał mi na głowę wiadro zwierzęcej krwi, darłam się na niego że jest debilem bo teraz wszystkie drapieżniki się zejdą jak krew poczują. Uciekłam na działkę, a tam łyse pole bez mojego domu, ludzie z pracy siedzą przy komputerach postawionych na trawie i klepią procesy, a przez siatkę próbuje się dostać na działkę... wielki, gadający wilk. Taki coś jak te ze Zmierzchu 😂😂😂
Ładnie 😁
A mi się śniło, że mi lekarz powiedział, że poroniłam i mam raka a potem następny, że wcale nie jestem chora i dzidzia żyje. Jak się obudziłam czułam się strasznie skołowana. 🙄

Jak tak wasze objawy dziewczyny? U mnie 5 tydzień i jestem już spuchnięta jak balon boję się co będzie pózniej 😕

Rano nie mogłam zdjąć obrączki z palca, teraz na szczęście dam radę. Może na razie, ze względu na wczesny etap ciąży i szok dla organizmu za bardzo magazynujemy wodę. Oby to było chwilowe, niech nie wraca przez 3 trymestrem :p

Ładnie 😁
A mi się śniło, że mi lekarz powiedział, że poroniłam i mam raka a potem następny, że wcale nie jestem chora i dzidzia żyje. Jak się obudziłam czułam się strasznie skołowana. 🙄

Okropny sen :o Musiałąś być przerażona? Mnie się ze trzy tygodnie temu śniło, że mój 5letni syn leży martwy i ktoś mnie pytał czy go czymś przykryję do trumny. Przez kolejny tydzień od tego snu byłam w depresji, do tej pory mam ciary na całym ciele jak o tym myślę :shocked2::shocked2::shocked2::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:😨😰😰😰😰

Dziewczyny czy was również brzuch pobolewa? Raz ciągnie, raz kuje i ten krzyż ...
nie miałam tak we wcześniejszych ciążach.

A jak u Ciebie? Moja Fasola - mam nadzieję - ciężko pracuje :p dziś póki co poza bolącymi cycami nic mi nie jest :p Postęp prac przed świętami - o zgrozo! lepiej nie mówić :p 😱
Słabo słabo
Napewno w najbliższym czasie jajecznicy nie tkne
Przed świętami mam obawy dość spore zwłaszcza że na wigilii będzie moja mama i "teściowa
Wiec wypadało by się postawić ale tak bardzo chęci niema

reklama
Tak choć nie wiem czy to normalne zjawisko ale mało kiedy nie boli
Mnie wczoraj mega bolał brzuch, takie ściśnięcie że aż promieniowało na plecy. Przeleżałam cały dzień bo nawet chodzenie pogarszało sprawę. Dzisiaj rano było dobrze, a teraz znowu zaczyna boleć. Ale ani razu nie było śladu krwi, więc może po prostu rośnie? 😃

Do góry