Jastia
Fanka BB :)
Ok. Dziękuję za uświadomienieJak zalogujesz się na kompie - zobaczysz wszystkie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ok. Dziękuję za uświadomienieJak zalogujesz się na kompie - zobaczysz wszystkie
ŁadnieDziędobry Siostry, czy u Was też pada? Na spacer z psem mam iść i znowu pies zamieni się w śmierdzącą wydrę?
Dziewczyny, czy Wy macie normalne sny? Mi się śnią tak okrutne głupoty, że zazwyczaj budzę się w szoku. Dzisiaj na przykład śniło mi się, że po wsi gdzie mam działkę biegał lis w szelkach, ludzie chcieli go przepędzić i nie mogłam ich przekonać że skoro ma szelki to jest czyjś, ktoś z sąsiadów wylał mi na głowę wiadro zwierzęcej krwi, darłam się na niego że jest debilem bo teraz wszystkie drapieżniki się zejdą jak krew poczują. Uciekłam na działkę, a tam łyse pole bez mojego domu, ludzie z pracy siedzą przy komputerach postawionych na trawie i klepią procesy, a przez siatkę próbuje się dostać na działkę... wielki, gadający wilk. Taki coś jak te ze Zmierzchu
Jak tak wasze objawy dziewczyny? U mnie 5 tydzień i jestem już spuchnięta jak balon boję się co będzie pózniej
U mnie też nie ma. Ale również telefonowa wersja bo w domu brak komputera
Jak wasze fasolki przy niedzieli
Postęp prac przed świętami?!
Ładnie
A mi się śniło, że mi lekarz powiedział, że poroniłam i mam raka a potem następny, że wcale nie jestem chora i dzidzia żyje. Jak się obudziłam czułam się strasznie skołowana.
Słabo słaboA jak u Ciebie? Moja Fasola - mam nadzieję - ciężko pracuje dziś póki co poza bolącymi cycami nic mi nie jest Postęp prac przed świętami - o zgrozo! lepiej nie mówić
Tak choć nie wiem czy to normalne zjawisko ale mało kiedy nie boliDziewczyny czy was również brzuch pobolewa? Raz ciągnie, raz kuje i ten krzyż ...
nie miałam tak we wcześniejszych ciążach.
A są taki suwaki żeby pokazywało który to tydzień ciąży, a nie ile do porodu?Teraz jest idealnie
Mnie wczoraj mega bolał brzuch, takie ściśnięcie że aż promieniowało na plecy. Przeleżałam cały dzień bo nawet chodzenie pogarszało sprawę. Dzisiaj rano było dobrze, a teraz znowu zaczyna boleć. Ale ani razu nie było śladu krwi, więc może po prostu rośnie?Tak choć nie wiem czy to normalne zjawisko ale mało kiedy nie boli