Musimy być dobrej myśli wiara czyni cuda mam nadzieję że u nas tak właśnie będzie [emoji4]nic nie mam, nic mi się nie chce, a córka daje mi do wiwatu ale chyba wezmę ja zaraz na zakupy, w sumie same jeszcze nie byłyśmy na większych zakupach
niekompetentna babka, sama wywołuje plamienie i dupka daje, bez sensu, i jeszcze ten brak rzetelnych informacji, ale fajnie że serduszko jest!
rozumiem Twój niepokój, teraz dalej czekam na zarodek, Święta będą stresujące
biedna, współczuję!
super gratuluje!
także gratulacje [emoji3590]
nie zakładaj najgorszego, trzymam kciuki!
super!
mnie pomagał magnez, jadłam go sporo na skurcze i on trochę przeczyszcza, ale mnie tylko unormował sytuacje
reklama
WiolaWo
Fanka BB :)
GratulujęDziewczyny! Beta 176,8, urosla o 274%
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Super wynik [emoji173] ja robilam po 11 a wyniki bede miec ok 19 dopiero
Dziewczyny! Beta 176,8, urosla o 274% [emoji3059][emoji3059]
Klara28
No to również współczuję[emoji20] teraz zjadłam obiad i musiałam się z Synkiem położyć bo mi tak ciężko na żołądku że szok blee [emoji32]Mam podobnie...;(
Klara28
O rany znam to bo my mieliśmy w sierpniu przeprowadzkę i nadal kupa roboty, a tu jeszcze święta więc podwójnie ciężko [emoji849]
Tragedia.... przeprowadziliśmy się do domu 2 listopada i wiadomo ile jest roboty bo to nie do końca wykończone, a ja nie mam siły [emoji22]
Tez bym chciała tyle wytrzymać i nie mówić rodzinie.
Ale pracuje z mama, która narazie nic nie wie. Ciężko jest ja oszukiwać. Tym bardziej, ze dzisiaj przyszły meble, a ja musiałam udawać ze nie dam rady tego podnieść [emoji85]
Kupiłam dla syna ta sama koszulkę! [emoji7]
Kamyczkowa
Ja na przykład wcześniej powiedziałam, a potem poroniłam :/ .I teraz z Moim stwierdziliśmy ze powiemy pod koniec stycznia na dzień babci i dziadkaDlaczego się nie chwalić? Skoro wszystko ok why not?
U
użytkownik 195
Gość
Ja odpukac czuje się dobrze Czasem nachodzi mnie głupia myśl zeby ten mój brak objawów nie zwiastował niczego złego..a tu do wizyty ponad tydzień..ja dziś się wzięłam za pranie i prasowanie , tak przedświąteczne
reklama
Klara28
To nawet nie myśl negatywnie tylko korzystaj z tego dobrego samopoczucia [emoji16][emoji106]
Ja odpukac czuje się dobrze [emoji846] Czasem nachodzi mnie głupia myśl zeby ten mój brak objawów nie zwiastował niczego złego..a tu do wizyty ponad tydzień..ja dziś się wzięłam za pranie i prasowanie , tak przedświąteczne [emoji1787]