U
użytkownik 192
Gość
Ja tak na szybko - jest tylko pęcherzyk. Chyba za mało jak na ten tydzień czekamy co dalej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie właśnie tyle na początku przepisała lekarka w ppprzedniejcoazy, potem nawet 4x2 dawki, ale ja brałam mniej bo jeszcze Aspargin brałam (on ma z kolei magnez i potas). I Magneb6 i Aspargin to leki nie suplementy, więc lekarze je polecajaGinekolog polecił mi właśnie MagneB6. Z tym, że ja łykam trochę większe dawki (3 razy dziennie po 2 tabletki. W sumie 3x100mg)
A który to tydzień? Może owu jednak była później? A ostatnia beta na jakim poziomie? Zarodek to chyba powyzej 10.000?Ja tak na szybko - jest tylko pęcherzyk. Chyba za mało jak na ten tydzień czekamy co dalej
U mnie wjechały wczoraj kiszone ogórki, nawet wypiłam wodę ze słoika. Na codzień kocham słodkie ale musze ograniczać teraz nie mam kompletnie ochoty co mnie dziwi. W poprzedniej ciąży miałam syna i słodkie było całą ciąże i to dużo
Ona przytulam mocno i cieplutko kochana ja dziś też idę na wizytę jak na ścięcie już mam torbę spakowaną. Nie łam się masz już dwójkę dzieciaczkówJa to już raczej nie mam powodu do radości brzuch boli strasznie, pojawiła się krew nie jest mi dane mieć trzecie dziecko. Ryczę jak głupia. Jeśli znów pozamaciczna i skończy się usunięciem drugiego jajowodu to tego chyba nie przeżyje. Odechciało mi sie wszystkiego. Jutro się dowiem więcej co tym razem
Powodzenia wszystkim! Trzymam za Was kciuki
Kochana, ale ulga że nie pozamaciczna jak się obawiałaś! A teraz trzymamy kciuki żeby zarodeczek się pojawiłJa tak na szybko - jest tylko pęcherzyk. Chyba za mało jak na ten tydzień czekamy co dalej
O której masz wizytę? Trzymam mocno kciuki!Ona przytulam mocno i cieplutko kochana ja dziś też idę na wizytę jak na ścięcie już mam torbę spakowaną. Nie łam się masz już dwójkę dzieciaczków
Mam podobnie...;(Odnośnie apetytu to ja prawie go nie mam, ale jak się już pojawia to mam ochotę na kwaśne, albo słodkie bo z mięsem kiepsko [emoji57] wczoraj pojechałam na maca i jadłam mcflurry z tortillą, niezłe połączenie co?[emoji23] Niestety tak jak pisałam apetyt dopada mnie rzadko i większość dnia czuje się jak przy wirusie żołądkowym. Nie dobrze mi, bolą mięśnie i mam dreszcze, eh ciekawe jak długo potrwa jeszcze ta faza...
Tragedia.... przeprowadziliśmy się do domu 2 listopada i wiadomo ile jest roboty bo to nie do końca wykończone, a ja nie mam siłyPewnie, że tak mnie też ogarnia wstretny leń którego nie mogę się pozbyć w żaden sposób.
Tez bym chciała tyle wytrzymać i nie mówić rodzinie.Ja tez sie nie chwale. Postanowilam nikomu nic nie mowic az zrobie 1 prenatalne
Kupiłam dla syna ta sama koszulkę!Ja juz tez rodzinie oznajmiła
Chcialam poczekać do świąt ale to siły wyższe
Najbardziej obawialam się reakcji starszego bo ma już 12 lat a reakcja na wieść że moja sis też w ciazy była niezbyt przyjemna
O 15jestem przerażona i jeszcze mój lekarz który pół godziny ogląda zanim coś powie i ja w gorącej wodzie kąpana skacząca na fotelu z tekstem "i jak panie doktorze i ci tam widać ?" No paranojaO której masz wizytę? Trzymam mocno kciuki!
Ojej. Współczuje... jak byłam na prenatalnych pierwszych to pani dr pod nosem fuczala, jęczała, a ja odchodziłam od zmysłów. Aż w końcu mąż się zapytał czy wszystko w porządku.O 15jestem przerażona i jeszcze mój lekarz który pół godziny ogląda zanim coś powie i ja w gorącej wodzie kąpana skacząca na fotelu z tekstem "i jak panie doktorze i ci tam widać ?" No paranoja