reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Cześć dziewczyny! Powoli troszkę Was podczytuję, przypuszczam, ze mogę być w ciąży i z tego co liczyłam termin tez bym miala właśnie na sierpień 🙂 dzis zrobilam test i druga kreska bardzo blada, widzę taki cień, sama nie wiem czy go widzę czy tak bardzo chcę widzieć. Jak myślicie?
Ja tez widze......b bhcg jak chcesz miec pewnosc szybko

Mam nadzieję, ze ta kreska druga taka blada bo wczesnie jeszcze, ostatnią miesiączkę miałam 22 listopada i test o czulosci 25 mIU/ml więc tak się łudzę, ale mąż tez powiedział, że widzi taki cień cienia 😁 we wrześniu mialam laparoskopię, mialam torbiel na jajniku, w miedzy czasie okazalo się, ze mam cykle bezowulacyjne, ale gin powiedział, że samo się powinno unornować.

Dziewczyny jak u Was z objawami? Ja mam od wczoraj wrażliwe sutki i pełniejsze piersi. W ciągu dnia czuje to kłucie to rozciąganie macicy i promieniuje mi na krzyż.

reklama
Do góry