reklama
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Tak, nie trzeba być na czczo. Dobrze gdyby badanie było wykonywane o tej samej porze, bo powinno się zmierzyć przyrost po 48 godzinach. Trzymam kciukiDzięki dziewczyny! Trzymajcie kciuki! A czy betę moge zrobic o kazdej porze dnia?
Kamyczkowa
Fanka BB :)
Serdecznie zapraszamyOki, dziękuję za odpowiedź bede sie odzywac, mam cichą nadzieję, ze do Was dołączę
Magda8888
Ja tez widze......b bhcg jak chcesz miec pewnosc szybkoCześć dziewczyny! Powoli troszkę Was podczytuję, przypuszczam, ze mogę być w ciąży i z tego co liczyłam termin tez bym miala właśnie na sierpień dzis zrobilam test i druga kreska bardzo blada, widzę taki cień, sama nie wiem czy go widzę czy tak bardzo chcę widzieć. Jak myślicie?
Mam nadzieję, ze ta kreska druga taka blada bo wczesnie jeszcze, ostatnią miesiączkę miałam 22 listopada i test o czulosci 25 mIU/ml więc tak się łudzę, ale mąż tez powiedział, że widzi taki cień cienia we wrześniu mialam laparoskopię, mialam torbiel na jajniku, w miedzy czasie okazalo się, ze mam cykle bezowulacyjne, ale gin powiedział, że samo się powinno unornować.
reklama
Justyśka87
3mam mocno za wszystkieTrzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty
Ja mam o 16 i juz trzęsę portkami od wczoraj