reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

A ja się dziś jednak do lekarza nie dostałam bo okazało się, że dziś jak na złość wcale nie przyjmuje :/ także czekam do czwartku bo w czwartek niby ma przyjmować.
Ale emocje i stres mi już opadły. Po powrocie z pracy byłam taka roztrzesiona, że się popłakałam w ramionach męża. A teraz jest już w miarę ok. Co ma byc to będzie. Nic już nie zmienie. A stres może tylko zaszkodzić jeśli w moim brzuszku mieszka jednak mala kropka :)

reklama
Dziękuję i życzę wszystkim oczekującym na pierwsze usg takich wiadomości 😊
Wspominałyście o tyłozgięciu, też mam, ale żaden lekarz się w czasie ciąży do tego nie odniósł.

Dziewczyny a mogę spytać z jaką wagą zaczynacie ciążę? Wiadomo każda z nas ma inny wzrost :)
Ja od kilku lat mam obsesje na punkcie swojego wyglądu i wizja przytycia mnie przeraża. Wiem wiem teraz waga nie jest najważniejsza. Ale ciagle o tym myślę.
W pierwszej ciąży przytyłam baddzo dużo bo równe 30 kg, w drugiej 18kg. I po drugiej bardzo szybko zrzuciłam ciążowe kg nawet z nawiązką ale co teraz będzie to nie wiem. Starsza te kilka lat jestem :)
Czy tylko ja się tak tym przejmuje?

Witam was wieczornie i przekazuje cudowne wieści po usg: jeden zarodek, serduszko pięknie biło, wszystko ok, wg usg 7tc1dz a wg OM 7tc2dz więc żadna różnica. 😁 Ale z pierwszą ciąża miałam na początku tak samo dzień różnicy, a z czasem zaczął się termin rozjeżdżać. Stres miałam pół dnia, a wizyta chwila moment i taaaaka ulga.
Gratulacje! Piekne wiesci. Niech zdrowo rosnie:)
Dziewczyny a mogę spytać z jaką wagą zaczynacie ciążę? Wiadomo każda z nas ma inny wzrost :)
Ja od kilku lat mam obsesje na punkcie swojego wyglądu i wizja przytycia mnie przeraża. Wiem wiem teraz waga nie jest najważniejsza. Ale ciagle o tym myślę.
W pierwszej ciąży przytyłam baddzo dużo bo równe 30 kg, w drugiej 18kg. I po drugiej bardzo szybko zrzuciłam ciążowe kg nawet z nawiązką ale co teraz będzie to nie wiem. Starsza te kilka lat jestem :)
Ja startuje z 67kg przy 172 cm
W poprzedniej ciazy plus 13,5 sle szybko zrzucilam ;) teraz jestem te 4 lata sarsza o tez obawiam sie jak to bedzie ....

Moja waga to 53kg przy wzroście 156. W pierwszej ciąży przytylam ponad 10 kg A w drugiej tylko 6kg ale to przez dietę cukrzycowa

reklama
Ja jestem chudzina. Mam 160cm i ważę 45 kg. W poprzedniej ciąży przytyłam ok 14 kg ale szybko to zrzuciłam a finalnie zeszłam nawet 5 kg nizej. Miałam nadzieję,że po ciąży mi trochę zostanie a tu poszło w drugą stronę.

Do góry