reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

Ja za to żadnych objawów nie mam i się martwię. Pierwsza wizytę mam 4.12
Moje koleżanki podzieliły się na dwie grupy, jedna to te które na początku ciąży umierały a w późniejszej ciąży też umierały tylko trochę mniej, i na takie które nie zorientowały się że są w ciąży, dopiero jak okres coś ze trzy cykle nie przychodził. Jedna z moich koleżanek odstawiła antykoncepcję i była przekonana, że nie miesiączkuje bo hormony jej grają jak chcą, więc jak poszła do ginekologa i zobaczyła usg to dostała zawału. Zero objawów. Nie masz się czym martwić, jak widzisz, albo rybka albo pipka 🧐

reklama
Super dziewczyny! Ja pojadę zrobić drugi raz betę w poniedziałek. Zastanawiałam się czy "ciągnięcie" w podbrzuszu to norma - dzięki Bogu uspokoiłam się po Waszych postach 😀 ja miałam raz w nocy mdłości, ale na tym koniec. Mam nadzieję, że nie będę wymiotować... 🙈

Witam wszystkie przyszłe mamy :)
U mnie OM 27.10, testy wychodziły negatywne 20,21 i 23. 11, pierwszy pozytywny 25.11. 😁 Z aplikacji termin na 2.08, 4tc5dz. To moja druga ciąża, mam już córcię, która kończy za kilka miesięcy 4 lata.
Pierwszą wizytę mam 12.12. Objawy mam delikatne, kłucie w podbrzuszu czasem, wrażliwe piersi i wyczulony smak bardzo.
Mimo że test pozytywny dopiero kilka dni temu to od dłuższego czasu czułam się w ciąży i te negatywne testy nie dawały mi spokoju 😋
Cieszę się, że znalazłam taki wątek i pozdrawiam 😉

Mamy ten sam OM i tez 25.11 zobaczyłam || :)
Oraz tez mam córcię prawie 4 lata;)
Witam serdecznie;)

Coś spać nie mogę i zajrzałam na Forum;) Cieszę się że grupa się rozrasta. do końca miesiąca pewnie jeszcze sporo nas dołączy

W środę Beta 380 dzisiaj po 48h 1075 wiec jest dobrze

Dobranoc:)

Cześć dziewczyny, ja dziś dopiero dzień po spodziewanej @ testy od kilku dni pozytywne, dziś zeobilam kolejne 2 i kreski coraz ciemniejsze, natomiast martwi mnie to, że jakby mniej bola mnie piersi...nie chce isc robić bety i sprawdzać przyrostow bo ostatnio okazało sie to ciąża biochemiczna i mocno to przezylam, dlatego teraz tak się boje;( ginekolog dopiero 9.12, chciałam nawet później, bo i tak nic nie bedzie jeszcze widać, ale tak mnie pani zapisala.. a Wy jak sie czułyscie zaraz po terminie @? Tez Wam nic nie bylo? Mnie pobolewalý tylko te jajniki ale teraz mam wrazenie ze tez przestaly;( jestem juz przewrażliwiona i strasznie sie boje, że znowu cos nie tak;(

Hej dziewczyny, u mnie dziś beta 1147 (w poniedziałek 152), więc chyba wszystko w normie. :)

Jeśli chodzi o to kiedy najlepiej umówić się na wizytę do lekarza to najbezpieczniej w 7tc. W połowie 6 tc powinno się pojawić bicie serca, więc w 7 tygodniu będzie już wszystko wiadomo.
Piękny przyrost bety!;)

Cześć dziewczyny, ja dziś dopiero dzień po spodziewanej @ testy od kilku dni pozytywne, dziś zeobilam kolejne 2 i kreski coraz ciemniejsze, natomiast martwi mnie to, że jakby mniej bola mnie piersi...nie chce isc robić bety i sprawdzać przyrostow bo ostatnio okazało sie to ciąża biochemiczna i mocno to przezylam, dlatego teraz tak się boje;( ginekolog dopiero 9.12, chciałam nawet później, bo i tak nic nie bedzie jeszcze widać, ale tak mnie pani zapisala.. a Wy jak sie czułyscie zaraz po terminie @? Tez Wam nic nie bylo? Mnie pobolewalý tylko te jajniki ale teraz mam wrazenie ze tez przestaly;( jestem juz przewrażliwiona i strasznie sie boje, że znowu cos nie tak;(
Mnie zawsze rano mniej bolą piersi, czuję tylko mrowienie sutków... ale jeszcze jestem przed terminem @, więc trudno mi powiedzieć. Natomiast przy poronieniu od razu w ciągu kilku godzin przestały mnie boleć piersi, więc wiedziałam że to koniec.

Mnie zawsze rano mniej bolą piersi, czuję tylko mrowienie sutków... ale jeszcze jestem przed terminem @, więc trudno mi powiedzieć. Natomiast przy poronieniu od razu w ciągu kilku godzin przestały mnie boleć piersi, więc wiedziałam że to koniec.
Faktycznie wstałam rano i jak poleżałam, ubrałam stanik itd to czuje, że są ciężki i jednak bolą, może nie jakoś mocno ale jednak;) chhba faktycznie rano po przebudzeniu bolą mniej;)
A kiedy masz termin @ ?

reklama
Faktycznie wstałam rano i jak poleżałam, ubrałam stanik itd to czuje, że są ciężki i jednak bolą, może nie jakoś mocno ale jednak;) chhba faktycznie rano po przebudzeniu bolą mniej;)
A kiedy masz termin @ ?
Powiem Ci Kochana że u mnie z objawami to, że tak brzydko powiem, raz tak raz srak. Na przykład dziś piersi przyzwoicie, nawet spałam na brzuchu, i nie czuję ich wcale. To bardzo wczesna ciąża, ja na takim etapie nie miałam objawów chociaż intensywnie sprawdzałam. Pisałam tutaj już, moja koleżanka dowiedziała się o ciąży w trzecim „cyklu”, nie miała @ ale myślała że to po odstawieniu antykoncepcji.

Do góry