reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Witam kobitki
Która z was teraz zaczęła 6t i ma jakieś kucia jajników lub coś takiego
Mnie coś tak pobolewa prawy jajnik
A wizyta za tydzień ehh

Witam kobitki
A wizyta za tydzień ehh
Mnie od kilku dni boli lewy jajnik, z niego byla owulacja. Mam nadzieje, ze to nie jajowod jak w przypadku prawego kiedy to była ciąża jajowodowa.

Mnie czasem coś zakluje jak za szybko się podniósł lub wyjdę z samochodu. Śledzi nie lubiłam i nie lubię. Mnie wzięło w weekend na mizerie hehe

Mnie czasem coś zakluje jak za szybko się podniósł lub wyjdę z samochodu. Śledzi nie lubiłam i nie lubię. Mnie wzięło w weekend na mizerie hehe

reklama
Witam kobitki
A wizyta za tydzień ehh
Mnie od kilku dni boli lewy jajnik, z niego byla owulacja. Mam nadzieje, ze to nie jajowod jak w przypadku prawego kiedy to była ciąża jajowodowa.
Ale przyrosty bety są w porządku, czy nie mierzyłascie? Ja się w poprzedniej ciąży zafiksowałam sie na pozamaciczną, bo ciągle mnie kłuł właśnie ten jajnik z którego była owu, ciąża była dobrze umiejscowiona a jeszcze długo czułam rozciąganie i kłucie z tej strony, potem się okazało że to raczej ból promieniował z macicy bo po tej stronie zagnieździło się jajeczko a potem wytworzyło łożysko. Jeśli ból nie jest mocny nie zamartwialabym się na zapas.
Robił ktoś może betę wczoraj? Jestem taka zła bo poszłam do Alab i mają od wczoraj awarie wyników online, dostałam smsy że wyniki już na stronie o 16 i 19 a tam ciągle popsute :wściekła/y: miały być dzisiaj, ale nadal nie ma :no::angry: następnym razem pójdę do diagnostyki!

Do góry