reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

Kochane, mnie też czasami rwie jajnik i podbrzusze ciągnie, pytałam wczoraj o to lekarza, powiedziała że to zupełnie naturalna rzecz i jeśli nie jest to ostry ból, to mam wyluzować i odganiać czarne myśli. Piąty tydzień i dzisiaj rano pierwszy raz zwymiotowałam. Do tej pory tylko lekko mnie mdliło, a dzisiaj na bogato. Byłam na badaniach i zrobiłam na HIV, HCV, różyczkę, toksoplazmozę, poziom TSH, morfologię pełną, i mocz. Pewnie było coś jeszcze na skierowaniu ale teraz nie pamiętam. Nie jestem przekonana czy dostałam skierowanie na wszystkie badania które powinnam zrobić na tym etapie 🤔

reklama
Kochane, mnie też czasami rwie jajnik i podbrzusze ciągnie, pytałam wczoraj o to lekarza, powiedziała że to zupełnie naturalna rzecz i jeśli nie jest to ostry ból, to mam wyluzować i odganiać czarne myśli. Piąty tydzień i dzisiaj rano pierwszy raz zwymiotowałam. Do tej pory tylko lekko mnie mdliło, a dzisiaj na bogato. Byłam na badaniach i zrobiłam na HIV, HCV, różyczkę, toksoplazmozę, poziom TSH, morfologię pełną, i mocz. Pewnie było coś jeszcze na skierowaniu ale teraz nie pamiętam. Nie jestem przekonana czy dostałam skierowanie na wszystkie badania które powinnam zrobić na tym etapie 🤔
O, zapomniałam o kile.

Gratuluje ciąż ;) Bardzo się ciesze ,że jest Nas coraz więcej :) :D Ja dziś jadę na drugą betę. Bede tez się umawiać do lekarza.Na razie u mnie bez objawów.
Daj znać jaka beta 🤩 też na początku niespecjalnie cokolwiek czułam poza piersiami, takie lekkie mdłości to luz. Za to dzisiaj, cholera, przeczołgało mnie równo. Już miałam wychodzić na badania, ubrana stoję w przedpokoju i nagle zrobiłam się zielona 😆

reklama
Właśnie, ja sie tej pozamacicznej boje ciazy,bo wysoką mam betę a pozatym od wczoraj mam biegunkę :/ wyniki będą wieczorem wiec dam znać :)

Do góry