Kasiula8989
Fanka BB :)
Dziewuszki dajcie linka do prywatnej.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
https://www.babyboom.pl/forum/index.php?threads/94833/ proszęDziewuszki dajcie linka do prywatnej.
Kupuj, kupuj U nas mata to jest must have. Od dawna Mały jest nią zainteresowany, już ulubione zabawki się zmieniły, niedawno skumał, że ma nogi i nogami próbuje dostawać do pałąka, a dzisiaj pierwszy raz próbował się przekręcać [emoji16] Potrafi na macie leżeć i bawić się naprawdę długo [emoji16]Ja muszę w końcu jakąś zamówić, bo nasza też już taka kumata i rozgląda się wszędzie, że pewnie będzie uwielbiała leżenie na macie.
Cudny synek [emoji173]️
Mój wsadza piąstki do buzi 7818390236 razy dziennie, więc absolutnie nie świadczy to o głodzie [emoji23]A bez smoczka płaczą wasze maluchy czy jak? Bo ja w sumie mojej w ogóle nie daje smoka. Jak widze, że wsadza piąstki do buzi to znak, że glodomor się włącza powoli i karmie [emoji16]
Ja codziennieNie [emoji28] ja o sobie tez pamietam, ale akurat kosmetyki to tylko te do pielegnacji jak się skończą, bo do makijażu to nawet nie mam kiedy zużyć tamte co jeszcze zostały hah, maluje się teraz raz na miesiąc chyba [emoji86][emoji85]
Jest już grupa priv dla wszystkich z nas
W powiadomieniach zobacz powinnaś mieć ze zostałaś wspomia w w "sierpniowe mamy prywatnie 2018 <3 <3"i kliknij w toOk
Gdzie? Jak?
Ostatnio jak byl jeszcze go nie ma, dopiero w środę wracaTo super, że wrócił i tak pomaga i opiekuje się córeczka
Noo a taka jestem wyuczona w kołysanki : Aaa kotki dwa, szarobure obydwa. Koniec.Aaa aaa aaa kotki dwa [emoji16]
Ja daję tylko do usypianiaA bez smoczka płaczą wasze maluchy czy jak? Bo ja w sumie mojej w ogóle nie daje smoka. Jak widze, że wsadza piąstki do buzi to znak, że glodomor się włącza powoli i karmie [emoji16]