reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Powiedział, że mieszkanie mieszkaniem ale dla niego jestem na pierwszym miejscu i chciał by , żebym była w tym najważniejszym dla niego dniu szczęśliwa. Zaplanował coś na wieczór. Zostawiamy mała mojej siostrze i mamy wychodne. Pierwszy raz od trzech miesięcy :D no i wcześniej na spacerze mam sobie coś kupić, lub zamówić przez internet. :) Ale co, to nie mam pomysłu. Najchętniej małej bym coś kupiła [emoji23]

No i super ma podejście :) to się ceni, brawo :)

To teraz pomysl o sobie kochana [emoji847]

reklama
Też bym chciała dołączyć.. Zerknijcie, jestem prawdziwą sierpniówką ;) urodziłam Leosia 24 sierpnia. Jeśli byłabym na prywatnym to i fotki bym chętnie wrzucała ;) przyznam, że na ogólnym bałam się ujawniać :hmm:

Może w każdym regionie inaczej, nie wiem. Tutaj w Gorlitz tak podobno jest, zreszta dla bezpieczeństwa już i tak wolimy do końca tygodnia zmienić na zimowe. Pogoda już będzie coraz gorsza pewnie po weekendzie, częsty deszcz, mokro, ślisko to i lepiej już mieć to z głowy, tym bardziej jeśli teraz z dzieckiem jeździmy [emoji5]
Nie, ta akurat regulacja dotyczy całego kraju i nie jest zmienna dla poszczególnych landów. Dla przykładu jak wyobrażasz sobie coś takiego np w województwie opolskim nie musisz jezdzic na zimowych, a w śląskim już tak... Bezpieczeństwo to inna sprawa. Zalecane jest jezdzic na zimowkach od 1 października, nawet nie 1 listopada. Ale to tez nie jest obowiązek ;)

reklama
Do góry