reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
No właśnie je teraz zauważyłam , że nie bujanie dziala na moją alicje tylko moje : szszsz .. , :p
Więc szumis by się przydał bardzo. I mialam pytac czy oplaca się zapłacić więcej z ten sensor czy nie. Bo jak zacznie dziecko płakać to i tak trzeba podejść sprawdzić co się dzieje. A miś wychwyci tylko wiercenie się , jęki, steki ?
Moja uspokaja moje cisii siii siii siii :D

Ja chyba tak nie mam :) W ogóle od rana latam w ciuchach domowych i sprzątam. Ogarniam się dopiero około poludnia. Z wszystkich zabiegow to tylko solarium jak mogę wyjść sama i paznokcie robię. A pilingi i maseczki jakoś mi nie w głowie. Chyba mi czasu szkoda :)

No właśnie gdybym była pewna że sam odrzuci kciuk przed powiedzmy 6 miesiącem to luz. Dziewczyny moje kochaly smoczki miłością bezkresna. Oduczylam je około roku bo po prostu zabrałam smoczek i już. Obyło się bez kłopotów. A jak małemu kciuk zabrać?? :D już bym wolała by smoka memlił.

Czyli i Ciebie czeka wielkie pakowanie :) fajnie że wyjeżdżacie. Może dziadkowie zajmą się dziećmi A wy z mężem sobie pozblizacie się do siebie :) ja też dziś po ćwiczeniach. Dziś kardio i dupka na tapecie:) dziękuję za rady odnośnie kciuka. Poczytam w wolnej chwili. Ale faktycznie chyba odpuszczę póki co. Pomartwie się za dwa miesiące;)
Moja tez nie chce smoczka, ma odruch wymiotny jak jej wkładaliśmy do buzi.
A teraz memla swoje pieści albo palce:)

Ja chyba tak nie mam :) W ogóle od rana latam w ciuchach domowych i sprzątam. Ogarniam się dopiero około poludnia. Z wszystkich zabiegow to tylko solarium jak mogę wyjść sama i paznokcie robię. A pilingi i maseczki jakoś mi nie w głowie. Chyba mi czasu szkoda :)

No właśnie gdybym była pewna że sam odrzuci kciuk przed powiedzmy 6 miesiącem to luz. Dziewczyny moje kochaly smoczki miłością bezkresna. Oduczylam je około roku bo po prostu zabrałam smoczek i już. Obyło się bez kłopotów. A jak małemu kciuk zabrać?? :D już bym wolała by smoka memlił.

Czyli i Ciebie czeka wielkie pakowanie :) fajnie że wyjeżdżacie. Może dziadkowie zajmą się dziećmi A wy z mężem sobie pozblizacie się do siebie :) ja też dziś po ćwiczeniach. Dziś kardio i dupka na tapecie:) dziękuję za rady odnośnie kciuka. Poczytam w wolnej chwili. Ale faktycznie chyba odpuszczę póki co. Pomartwie się za dwa miesiące;)
Dziewczyny polecają w takich sytuacjach tego gryzaka shreka, którego Karolina wrzucała. Ja też planuję go kupić.

W smyku promki na gryzaki, śliniaki, śpiwory z rzeczy, ktore mnie interesują :D

reklama
Do góry