reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja kąpie w lazience od poczatku,ale na podlodze ;) a pod wanienke klade recznik,zeby nie bylo bezposrednio na zimnych plytkach ;)
Ja też kąpie sam od początku w łazience. Mamy ogrzewanie podłogowe więc nic nie podkładam obok stawiam przewijak i od razu po kąpaniu na niego kładę i zawijam w ręcznik. Sprawnie to idzie :)

reklama
A jeśli chodzi o noszenie bąbla to tak mnie bolą nadgarstki że hej. Ledwo mogę nimi ruszać a do tego od niedawna bolą mnie boki szyji i nie wiem czy to od noszenia na ramionach czy od złych poduszek do spania :)

Mam to samo, mała lubi sie nosić i tez zaczęły mnie bolec boki szyi, najbardziej ten bok na której ręce ją nosze. Sypie sie [emoji3]

To kąpiemy o 12 w południe [emoji5] wiem, że to może zaburzyć jej rytm, ale sama wole tego nie robić. Chyba, że zobaczę po tym tygodniu, że rozregulowały ją te pory wczesne to zamówimy taki leżak do wanienki i będę wtedy mogła spróbować sama [emoji85]
Spróbuj sama[emoji4] jest parę fajnych chwytów, poszukaj w sieci. Mycie samej naprawdę nie jest trudne. My na początku kąpaliśmy razem. Teraz jak mąż ma zmianę, że jest wieczorem w domu, to on kąpie Michała, ja w tym czasie ogarniam coś innego. Jak go nie ma, to kąpie sama[emoji4] Wiadomo, może dłużej schodzi, ale luzik[emoji4]
Karmię piersią to zagęszczenie raczej odpada.
Czemu?.ja też kp i jutro pediatra na nam coś przepisać [emoji4]

I przechwaliłam syna i noc. Obudził się o 2 na jedzenie i dopiero zasnąl ululany na rękach. W nocy zawsze ładnie usypial, a dzisiaj krzyk....niech śpi już do rana. Ostatnie 3 tyg nie musiał jeździć z nami do przedszkola tylko sobie spal do 9-10 jak była moja babcia. Dzisiaj musimy wszyscy wstać, więc też idę dalej spać. Dobranoc

Wiem , że temat był poruszany ale nie przywiązywałam do niego większej uwagi . Jak sprawdził się u Was Miś Szumis ? Zastanawiam się czy żakowic.

Dziewczyny ostatnio był temat mat edukacyjnych. Ja kupiłam na allegro udało mi się za 82 zł z przesyłką priorytetową.
Miałam właśnie pisać do sprzedawcy żeby anulować transakcje ale pomyślałam że
może któraś chce ???
bo to dobra cena, oczywiście zakup byłby bezpośrednio u tego kogoś .. nie u mnie [emoji39]
Jeśli tak to lepiej pisać do mnie na priv bo tutaj mogę przeoczyć wiadomość [emoji16]
Ja zanim zdążyłam zapłacić to odpisała mi kobieta z olx i u niej kupię [emoji16]Zobacz załącznik 911652Zobacz załącznik 911653
To ta sama mata co my mamy :) tylko my po prostu mamy różowa dla dziewczynki. Świetna jest

U na sprawdza sie wiadomo staram sie az tak nie przyzwyczajac malego do niego ale jak w dzien jest marudny to niestety szumis idzie w ruch.
A kiedy go kupiiscie ? Od małego go puszczacie ? Ktorego macie ?
Screenshot_2018-10-29-06-00-00-553_pl.tablica.png
Screenshot_2018-10-29-05-59-15-033_com.opera.browser.png
Screenshot_2018-10-29-05-59-01-110_com.opera.browser.png

Załączniki

• Screenshot_2018-10-29-06-00-00-553_pl.tablica.png
    Screenshot_2018-10-29-06-00-00-553_pl.tablica.png
    129,3 KB · Wyświetleń: 425
  • Screenshot_2018-10-29-05-59-15-033_com.opera.browser.png
    Screenshot_2018-10-29-05-59-15-033_com.opera.browser.png
    48,8 KB · Wyświetleń: 432
  • Screenshot_2018-10-29-05-59-01-110_com.opera.browser.png
    Screenshot_2018-10-29-05-59-01-110_com.opera.browser.png
    183 KB · Wyświetleń: 417
Spróbuj sama[emoji4] jest parę fajnych chwytów, poszukaj w sieci. Mycie samej naprawdę nie jest trudne. My na początku kąpaliśmy razem. Teraz jak mąż ma zmianę, że jest wieczorem w domu, to on kąpie Michała, ja w tym czasie ogarniam coś innego. Jak go nie ma, to kąpie sama[emoji4] Wiadomo, może dłużej schodzi, ale luzik[emoji4]Czemu?.ja też kp i jutro pediatra na nam coś przepisać [emoji4][/QUOTE
Jestem niedoinformowana w tym temacie, myślałam że to dodaje się do mleka :) Wy też macie taki problem?

reklama
Do góry