reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja kąpie w lazience od poczatku,ale na podlodze ;) a pod wanienke klade recznik,zeby nie bylo bezposrednio na zimnych plytkach ;)
Ja też kąpie sam od początku w łazience. Mamy ogrzewanie podłogowe więc nic nie podkładam obok stawiam przewijak i od razu po kąpaniu na niego kładę i zawijam w ręcznik. Sprawnie to idzie :)

reklama
A jeśli chodzi o noszenie bąbla to tak mnie bolą nadgarstki że hej. Ledwo mogę nimi ruszać a do tego od niedawna bolą mnie boki szyji i nie wiem czy to od noszenia na ramionach czy od złych poduszek do spania :)

Mam to samo, mała lubi sie nosić i tez zaczęły mnie bolec boki szyi, najbardziej ten bok na której ręce ją nosze. Sypie sie [emoji3]

To kąpiemy o 12 w południe [emoji5] wiem, że to może zaburzyć jej rytm, ale sama wole tego nie robić. Chyba, że zobaczę po tym tygodniu, że rozregulowały ją te pory wczesne to zamówimy taki leżak do wanienki i będę wtedy mogła spróbować sama [emoji85]
Spróbuj sama[emoji4] jest parę fajnych chwytów, poszukaj w sieci. Mycie samej naprawdę nie jest trudne. My na początku kąpaliśmy razem. Teraz jak mąż ma zmianę, że jest wieczorem w domu, to on kąpie Michała, ja w tym czasie ogarniam coś innego. Jak go nie ma, to kąpie sama[emoji4] Wiadomo, może dłużej schodzi, ale luzik[emoji4]
Karmię piersią to zagęszczenie raczej odpada.
Czemu?.ja też kp i jutro pediatra na nam coś przepisać [emoji4]

I przechwaliłam syna i noc. Obudził się o 2 na jedzenie i dopiero zasnąl ululany na rękach. W nocy zawsze ładnie usypial, a dzisiaj krzyk....niech śpi już do rana. Ostatnie 3 tyg nie musiał jeździć z nami do przedszkola tylko sobie spal do 9-10 jak była moja babcia. Dzisiaj musimy wszyscy wstać, więc też idę dalej spać. Dobranoc

Wiem , że temat był poruszany ale nie przywiązywałam do niego większej uwagi . Jak sprawdził się u Was Miś Szumis ? Zastanawiam się czy żakowic.

Dziewczyny ostatnio był temat mat edukacyjnych. Ja kupiłam na allegro udało mi się za 82 zł z przesyłką priorytetową.
Miałam właśnie pisać do sprzedawcy żeby anulować transakcje ale pomyślałam że
może któraś chce ???
bo to dobra cena, oczywiście zakup byłby bezpośrednio u tego kogoś .. nie u mnie [emoji39]
Jeśli tak to lepiej pisać do mnie na priv bo tutaj mogę przeoczyć wiadomość [emoji16]
Ja zanim zdążyłam zapłacić to odpisała mi kobieta z olx i u niej kupię [emoji16]Zobacz załącznik 911652Zobacz załącznik 911653
To ta sama mata co my mamy :) tylko my po prostu mamy różowa dla dziewczynki. Świetna jest

U na sprawdza sie wiadomo staram sie az tak nie przyzwyczajac malego do niego ale jak w dzien jest marudny to niestety szumis idzie w ruch.
A kiedy go kupiiscie ? Od małego go puszczacie ? Ktorego macie ?
Screenshot_2018-10-29-06-00-00-553_pl.tablica.png
Screenshot_2018-10-29-05-59-15-033_com.opera.browser.png
Screenshot_2018-10-29-05-59-01-110_com.opera.browser.png

Załączniki

• Screenshot_2018-10-29-06-00-00-553_pl.tablica.png
    Screenshot_2018-10-29-06-00-00-553_pl.tablica.png
    129,3 KB · Wyświetleń: 416
  • Screenshot_2018-10-29-05-59-15-033_com.opera.browser.png
    Screenshot_2018-10-29-05-59-15-033_com.opera.browser.png
    48,8 KB · Wyświetleń: 425
  • Screenshot_2018-10-29-05-59-01-110_com.opera.browser.png
    Screenshot_2018-10-29-05-59-01-110_com.opera.browser.png
    183 KB · Wyświetleń: 412
Spróbuj sama[emoji4] jest parę fajnych chwytów, poszukaj w sieci. Mycie samej naprawdę nie jest trudne. My na początku kąpaliśmy razem. Teraz jak mąż ma zmianę, że jest wieczorem w domu, to on kąpie Michała, ja w tym czasie ogarniam coś innego. Jak go nie ma, to kąpie sama[emoji4] Wiadomo, może dłużej schodzi, ale luzik[emoji4]Czemu?.ja też kp i jutro pediatra na nam coś przepisać [emoji4][/QUOTE
Jestem niedoinformowana w tym temacie, myślałam że to dodaje się do mleka :) Wy też macie taki problem?

reklama
Do góry