reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dziś mamy dzień śpiocha, leniuchujemy w łóżku i nic nie robimy [emoji23] a ja zamiast też odsypiać to patrzę na Nią i się rozpływam

Spacer też się nie uda, bo ciagle pada, ale cały przyszły tydzień ma być super pogoda także nadrobimy, bo tatuś ma wtedy poludniowki i będziemy się całe dnie nudziły same [emoji57]
B9ACE93E-7CA7-4C33-ACCB-6200C6707300.jpg
IMG_2767.JPG

Załączniki

• B9ACE93E-7CA7-4C33-ACCB-6200C6707300.jpg
    B9ACE93E-7CA7-4C33-ACCB-6200C6707300.jpg
    176,8 KB · Wyświetleń: 331
  • IMG_2767.JPG
    IMG_2767.JPG
    136,4 KB · Wyświetleń: 343
reklama
I też tak kilka razy dziennie siedzisz i bujasZ ? Odkładasz i się budzi odrazu lub za 10 minut ? ......
Tak :) dzisiaj mial w domu dwie takie drzemki, nawet nie wiem czy 10minut ale budzi się wielce wyspany. Najgorzej jak sie nabujam, on niby śpi i zaraz oczy jak 5zł. Dobrze, ze dzisiaj w trasie jestesmy to trochę dłużej pospi chociaż i tak się spodziewałam, że lepiej zniesie drogę :/

Tak :) dzisiaj mial w domu dwie takie drzemki, nawet nie wiem czy 10minut ale budzi się wielce wyspany. Najgorzej jak sie nabujam, on niby śpi i zaraz oczy jak 5zł. Dobrze, ze dzisiaj w trasie jestesmy to trochę dłużej pospi chociaż i tak się spodziewałam, że lepiej zniesie drogę :/
A ty karmisz kp czy.mm? Bo tak się zastanawiam, czy u mnie identyczne sytuacje spowodowane są alergią czy też to coś innego..
Ja nie przyzwyczajałam Michała do spania na rękach. Od dłuższego czasu nie śpi w ogóle albo śpi po 20-30 min i do tego jeszcze się ze dwa razy obudzi.

Hyhyhy moja to samo :D spala 15 minut i wielce wyspana :D a bawila sie godzine ponad,i znow pospala z 20 minut.. i tak w kolko :/

reklama
Do góry