Myślałam że zamiast chawa powinno być wychowuje ale ja mało kumata ostatnio bo nie wyspana i ciągle zarobiona więc sorki.Hyhy nie o to mi chodzilo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślałam że zamiast chawa powinno być wychowuje ale ja mało kumata ostatnio bo nie wyspana i ciągle zarobiona więc sorki.Hyhy nie o to mi chodzilo
Bo tak mialo byc [emoji23] dopiero pozniej zauwazylam bladMyślałam że zamiast chawa powinno być wychowuje ale ja mało kumata ostatnio bo nie wyspana i ciągle zarobiona więc sorki.
Witam w klubie. [emoji16]U mnie z wychowaniem bywa różnie , to raczej mała nas wychowuje wszystkie plany odnośnie noszenia na rękach, spania w łóżeczku itd. dawno odeszły w zapomnienie
To ja się cieszę jak moja jest wyspana po 10 minutach [emoji23] , nie jest wtedy marudna i nie trzeba siedzieć godzinami i trzymać na rękach. Ciemno się zrobiło a ja dopiero dzisiaj obiad kończę. Prasowanie też stanęło w połowie ..Tak dzisiaj mial w domu dwie takie drzemki, nawet nie wiem czy 10minut ale budzi się wielce wyspany. Najgorzej jak sie nabujam, on niby śpi i zaraz oczy jak 5zł. Dobrze, ze dzisiaj w trasie jestesmy to trochę dłużej pospi chociaż i tak się spodziewałam, że lepiej zniesie drogę :/
My tez wychowywamy małego poganinaHyhyhyhy teraz widze blad... mialo byc wychowujemy [emoji23] zdecydowanie potrzebuje odpoczynku
Jak to by ktoś "mądry" powiedział. "Kup słownik" [emoji23] z mojej strony oczywiście żartHyhyhyhy teraz widze blad... mialo byc wychowujemy [emoji23] zdecydowanie potrzebuje odpoczynku
Drobne przejezyczenie wiem ze zartJak to by ktoś "mądry" powiedział. "Kup słownik" [emoji23] z mojej strony oczywiście żart
My tez chrzcimy 25 listopadaJa biorę dalej femibion. I witaminę d3 i k2.
My chrzciny robimy 25 listopada[emoji4]chciałam, żeby Michaś miał skończone chociaż 3 miesiące i w sumie dobrze wyszło, bo mamy trochę problemów chyba z alergią i może do tego czasu coś się już polepszy.