reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dziś mamy dzień śpiocha, leniuchujemy w łóżku i nic nie robimy [emoji23] a ja zamiast też odsypiać to patrzę na Nią i się rozpływam

Spacer też się nie uda, bo ciagle pada, ale cały przyszły tydzień ma być super pogoda także nadrobimy, bo tatuś ma wtedy poludniowki i będziemy się całe dnie nudziły same [emoji57]
B9ACE93E-7CA7-4C33-ACCB-6200C6707300.jpg
IMG_2767.JPG

Załączniki

• B9ACE93E-7CA7-4C33-ACCB-6200C6707300.jpg
    B9ACE93E-7CA7-4C33-ACCB-6200C6707300.jpg
    176,8 KB · Wyświetleń: 328
  • IMG_2767.JPG
    IMG_2767.JPG
    136,4 KB · Wyświetleń: 341
reklama
I też tak kilka razy dziennie siedzisz i bujasZ ? Odkładasz i się budzi odrazu lub za 10 minut ? ......
Tak :) dzisiaj mial w domu dwie takie drzemki, nawet nie wiem czy 10minut ale budzi się wielce wyspany. Najgorzej jak sie nabujam, on niby śpi i zaraz oczy jak 5zł. Dobrze, ze dzisiaj w trasie jestesmy to trochę dłużej pospi chociaż i tak się spodziewałam, że lepiej zniesie drogę :/

Tak :) dzisiaj mial w domu dwie takie drzemki, nawet nie wiem czy 10minut ale budzi się wielce wyspany. Najgorzej jak sie nabujam, on niby śpi i zaraz oczy jak 5zł. Dobrze, ze dzisiaj w trasie jestesmy to trochę dłużej pospi chociaż i tak się spodziewałam, że lepiej zniesie drogę :/
A ty karmisz kp czy.mm? Bo tak się zastanawiam, czy u mnie identyczne sytuacje spowodowane są alergią czy też to coś innego..
Ja nie przyzwyczajałam Michała do spania na rękach. Od dłuższego czasu nie śpi w ogóle albo śpi po 20-30 min i do tego jeszcze się ze dwa razy obudzi.

Hyhyhy moja to samo :D spala 15 minut i wielce wyspana :D a bawila sie godzine ponad,i znow pospala z 20 minut.. i tak w kolko :/

reklama
Do góry