reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Mój aniołek w końcu zasnął, wróciliśmy o 18 do domku i od tego czasu do teraz to spała może z godzinkę max. Czyli 5 h czuwania tzn pół była grzeczna, pogodna i wygadana, a tak to marudna, bo chciała jeść, ale nie chciało jej się ciągnąć i dopiero musiałam wymęczyć to załapywała na chwile i tak w kółko.

Uff no ale padła i ja też padam także dobranoc [emoji173]️

Mój aniołek w końcu zasnął, wróciliśmy o 18 do domku i od tego czasu do teraz to spała może z godzinkę max. Czyli 5 h czuwania tzn pół była grzeczna, pogodna i wygadana, a tak to marudna, bo chciała jeść, ale nie chciało jej się ciągnąć i dopiero musiałam wymęczyć to załapywała na chwile i tak w kółko.

Uff no ale padła i ja też padam także dobranoc [emoji173]️
O rany o północy Ci zasypia ? Moja choćby cały dzień przespała to po kąpieli mleko , odkaldam ja i śpi. Tyle ,że w nocy się budzi co dwie/ trzy godziny. I pora 3/6 do dramat :(

O rany o północy Ci zasypia ? Moja choćby cały dzień przespała to po kąpieli mleko , odkaldam ja i śpi. Tyle ,że w nocy się budzi co dwie/ trzy godziny. I pora 3/6 do dramat :(
Ale też w sumie w ciągu dnia praktycznie w ogóle nie śpim. Tyle co u mnie na rękach. Chciałabym żeby spała clannoc ciągiem ❤️ albo w dzień chociaż z dwa razy po dwie godziny ❤️

A żadnej ciekawej sukienki w sumie nie było. Swoją drogą zrobilam się takim pulpetem, że we wszystkim wyglądam nie fajnie..wiec wróciłam lekko mówiąc wkurzona. Wkurzam się że jest gruba a i tak żre co chwilę ciastka zamiast wziąść się porządnie za ćwiczenia.. W pepco kupiłam za to małemu spodenki, dwie pary bodziakow i termos na ciepłą wodę do mleka.
A dzisiaj mam już dom ogarnięty, wszystko poprane. Nawet firanki dzisiaj wypralam. Zasłony sobie darowalam bo narazie nie mam ochoty ich prasowac. A firanki wieszam mokre to się rozprostuja. Jutro nie będę sprzątać bo już nie mam Co, to może w końcu porządnie pocwicze. No i jak w ciazy zmuszalam się żeby wypijac 3 l wody tak teraz rano wypije kawę, wieczorem herbatę i na tym się kończy moje nawadnianie. Muszę się znowu zmuszac do picia wody, bo inaczej bez tego też nie schudne.
U mnie to samo, tez miakam wielki problem z kupnem sukienki, bo nie dość ze nic się nie podobało, to jak już cos było to na mnie wyglądało tragicznie. A co do picia wody to tez prawie wcale nie pije. Jedynie co to kawe inkę z 3-6 razy dziennie na pół z mlekiem :p Ja jestem len jeśli chodzi o ćwiczenia, a przydaloby się zrzucić fałdkę z brzucha :D

Dziewczyny które już chrzciły pokażcie swój ubiór jaki miałyście na chrzciny :D
Ja miałam w sumie dwie sukienki :D pierwsza miałam w kosciele, a później zmieniłam na druga, bo tamta jest z grubszego materiału i było mi strasznie goraco. A było wtedy 26 stopni na dworze :p
IMG_1257.PNG

IMG_1258.PNG

Załączniki

• IMG_1257.PNG
    IMG_1257.PNG
    228,7 KB · Wyświetleń: 439
  • IMG_1258.PNG
    IMG_1258.PNG
    63,1 KB · Wyświetleń: 428
reklama
Do góry