E
Ewka34
Gość
Niestety mozeA tak można wycofać w trakcie licytacji ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niestety mozeA tak można wycofać w trakcie licytacji ?
Dokladnie :/Tez kiedyś tak parę razy miałam :/ to dziady , no tak jak za mała cena przed końcem to kończą licytacje a powód albo że się sprzedalo na innym portalu albo uszkodzenie towaru , ehh
Masakra :/Też tak raz miałam.. znalazłam super licytacje z chyba 40 szt pięknych ciuszków na malutką na 56/62 cm i wygrałam licytacje za chyba jakoś 120 zl, a koleś do mnie pisze, że to pomyłka Allegro, bo on za minimum 200 zł miał to sprzedać i myślałam, że go zabije [emoji52][emoji57]
40/42 w smyku kupiłam kilka czapekDziewczyny jak kupuję czapkę to 40/42 to co to jest ? Obwód główki ?
Na jaki rozmiar kupujecie czapeczki na jesień / zima ?
Jasienica to tu kolo Wawy?Miesiąc temu się przeprowadziłam do Jasienicy a Ty jesteś z BB?
Jasienica to tu kolo Wawy?
Hyhyhyhy nieeee.. mala ogladala te normalne tradycyjne kaczuszki jak dzieci spiewaja i tanczaChyba to znamy [emoji28] „To kaczuszka mała jest, robi śmiesznie każdy gest i ogonek żółty ma, kwa kwa kwa kwa” czy jakoś tak
Mała tancerka