reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Spróbować nie zaszkodzi, a nóż się uda. Ja wg nie chciałam dawac młodej smoczka, ale jak najedzona, wyspana przebrana i płakała to był to sposób na uspokojenie, żeby trochę polezala. Po porodze to cały szpital ja słyszał te kilka dni co byliśmy :D

Ja czasami tylko daje w aucie jak ona jest niespokojna gdy auto na światła staje, bo lubi cwaniara jak jedziemy i po paru minutach zawsze później zaśnie [emoji23] no i na spacerze czasami na początku gdy wyruszam sama z pod domu gdy muszę dopiero nakarmić i uspać wożąc [emoji16]
A w domu i tak ona nie chce, nie potrzebuje. Hah ma temperamencik w takim razie córeczka [emoji85][emoji1376][emoji1376][emoji16]

U nas to mała jak się urodziła to pare razy może popłakała, ale na ogół oaza spokoju hah i śpioch, no i cycuś mamusi oczywiście [emoji28][emoji28] także pić jeść spać [emoji2]

Moj zaczyna powoli chwytać różne przedmioty ale tego typu gryzaki muszę mu sama dawać do raczki ( chciałam żeby coś sobie pociumkał bo wkłada paluszki do buzi) ale nie chce za długo tego trzymać. Takie nieporęczne wydają mi się te gryzaki. Zamierzam się do zakupu tej żyrafy.

No ja właśnie mam wrażenie, że takie lzejsze typu z takiej gumy innej są łatwiejsze do chwytania i utrzymania, ale to też różnie bywa. A ta żyrafka się taka wydaje i ten grzybek, ale zobaczymy w praktyce jak będzie w przyszłym tyg.

Ja się martwiłam że nie chwyta . Miałam dużo różnych rzeczy i nic. A kupiłam takiego poręcznego gryzaka co nawet jak puści to ma na rączce i zaraz znów chwyta . I od razu po zakupie gryzak poszedł do buzi Zobacz załącznik 910936Zobacz załącznik 910937

Super [emoji7] ja będę w przyszłym tygodniu próbować podawać małej jak nam przyjdzie ten zamówiony, pewnie piękny widok na żywo znowu zobaczyć następną nową umiejetność swojego maleństwa [emoji173]️

Dopiero niedawno sciagnelismy do domu. O 13.00 pojechałam w 2 miejsca zawieźć skierowania wracając zajechalam do Super phmarm. Obok na jednym parkingu jest IKEA więc zaszłam. Kupiłam lampion i pełno świeczek bo uwielbiam jesienią, zimą jak w mieszkaniu są pozapalane świeczki. Pozniej Odebrałam dzieci że szkoly. Jak wychodziłam do klatki spotkałam sąsiadkę zaprosiła na kawę więc tylko przyszłam nakarmić Izę, rozpakować zakupy i poszłam. Dawno się nie widzieliśmy, nie mogłyśmy się zagadać. Powiedziałam do 18. Wykąpałam Izę, dałam cyca i juz śpi na noc:)

Dzisiaj skończyłem 3 miesiące [emoji173]️ Jak to leci :)

Śliczne oczka [emoji1376][emoji5]
i wszystkiego najlepszego [emoji512]

My 4 listopada skończymy 3 miesiące i też muszę jakoś ładnie Myszkę ubrać i zrobie takie pamiątkowe zdjęcie i co miesiąc będę takie robiła żeby sobie później pooglądać wszystko po kolei miesiące i porównywać jak Kornelia się zmieniała [emoji85][emoji847]

reklama
Do góry