miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Dopiero niedawno sciagnelismy do domu. O 13.00 pojechałam w 2 miejsca zawieźć skierowania wracając zajechalam do Super phmarm. Obok na jednym parkingu jest IKEA więc zaszłam. Kupiłam lampion i pełno świeczek bo uwielbiam jesienią, zimą jak w mieszkaniu są pozapalane świeczki. Pozniej Odebrałam dzieci że szkoly. Jak wychodziłam do klatki spotkałam sąsiadkę zaprosiła na kawę więc tylko przyszłam nakarmić Izę, rozpakować zakupy i poszłam. Dawno się nie widzieliśmy, nie mogłyśmy się zagadać. Powiedziałam do 18. Wykąpałam Izę, dałam cyca i juz śpi na noc
Wow to super udany dzień i najważniejsze, że córcia śpi już
U nas od 16:30 do 18 spacerek i piesek tez się wybiegał, mój pojechał po ten aspirator z canpola do rossmana, posprzątać auto i napompować koła z wózka, zrobi kolacyjkę jak wróci i kąpiemy malutką, teraz i tak ona śpi i je na śpiocha [emoji2] to muszę już powoli lekko rozbudzać żeby później zła nie była do kąpieli [emoji853] po kąpieli odciagniemy caly syfik tym urządzeniem no i mam nadzieje, że też nam uśnie skarbek, bo teraz to padnięta śpi