reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dopiero niedawno sciagnelismy do domu. O 13.00 pojechałam w 2 miejsca zawieźć skierowania wracając zajechalam do Super phmarm. Obok na jednym parkingu jest IKEA więc zaszłam. Kupiłam lampion i pełno świeczek bo uwielbiam jesienią, zimą jak w mieszkaniu są pozapalane świeczki. Pozniej Odebrałam dzieci że szkoly. Jak wychodziłam do klatki spotkałam sąsiadkę zaprosiła na kawę więc tylko przyszłam nakarmić Izę, rozpakować zakupy i poszłam. Dawno się nie widzieliśmy, nie mogłyśmy się zagadać. Powiedziałam do 18. Wykąpałam Izę, dałam cyca i juz śpi na noc:)

Wow to super udany dzień :) i najważniejsze, że córcia śpi już :)

U nas od 16:30 do 18 spacerek i piesek tez się wybiegał, mój pojechał po ten aspirator z canpola do rossmana, posprzątać auto i napompować koła z wózka, zrobi kolacyjkę jak wróci i kąpiemy malutką, teraz i tak ona śpi i je na śpiocha [emoji2] to muszę już powoli lekko rozbudzać żeby później zła nie była do kąpieli [emoji853] po kąpieli odciagniemy caly syfik tym urządzeniem no i mam nadzieje, że też nam uśnie skarbek, bo teraz to padnięta śpi

reklama
I t
My 40/42 że smyka
I też ze smyka chce kupić właśnie.
received_601518550264449.jpeg

Załączniki

• received_601518550264449.jpeg
    received_601518550264449.jpeg
    166,3 KB · Wyświetleń: 379
Też bym chciała troje dzieci mieć [emoji173]️jak to jest z taką cudowną gromadka? Dajesz rade? Pewnie jest ciężko, ale i też wesoło i ile miłości i słodyczy ❣️[emoji86]

I ile mają pozostałe dzieciaczki, bo nie pamietam jeśli kiedyś wspominałaś [emoji17]
Jak to mówią raz na wozie raz pod wozem hihi
Adrian 13 lat
Lena 2 lata
Kinga 2 miesiące
Ogólnie jest super ale nerwy trzeba mieć stalowe szczególnie do pierworodnego

reklama
Do góry