reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
@Maljan Tak. Narazie boje się cokolwiek wprowadzić. Będę robić prowokacje zaniedlugo ale narazie jeszcze się boje, bo naprawdę był czas ze miał kiepska ta buzie i teraz jak już jest lepiej to nie chce tego zepsuć.
Rozumiem :) też byłam na takiej diecie, ale u nas nie było efektów i po 2 tygodniach przeszliśmy z kp na mm nutramigen

Teraz ogarnelam, że ten katarek plus się używa razem z odkurzaczem hahah jeżu ja to jestem nieogarnięta.

Ja mam taki stary odkurzacz z PRL za 5 dyszek od sąsiada i ciekawa jestem czy to zadziała
IMG_2729.JPG

Załączniki

• IMG_2729.JPG
    IMG_2729.JPG
    115,3 KB · Wyświetleń: 304
Lepiej oddać jakiejś potrzebującej rodzinie jesli taka znasz, bo z tych worków to idzie na sprzedaż a nie bezpośrednio do rodzin.
Zgadza się :) ale to też jest tak że ten co sprzedaje te ciuchy płaci Caritasowi ;)
Miałam bezpośrednia styczność z tymi ciuchami i to co ludzie tam wrzucają .. nie wyobrażam sobie że to bezpośrednio szło do Caritasu.. tam nawet ludzie potrafią wrzucił martwa kurę , osrane ciuchy i inne rewelacje

Dziewczyny mam pytanie jak szczepicie badz szczepilyscie swoje dzieci? Skojarzonymi czy normalnymi? My mamy jedne szczepienie za soba te na nfz plus platne pneumo i rota. Ale mozemy szeczepic 5w1 bo nam przysluguje z tego wzgledu ze Marcel urodzil sie maly. Jak wasze dzieciaczki zniosly takie szczepionki? Kazdy mowi ze czesto po tych 5w1 wystepuje NOP.
Ja szczepilam 6w1 plus Rota i wszystko narazie Ok. Nie miał gorączki. Ale podobno pierwsza dawka nie daje często powikłań

O matko! Aleście naskrobały przez dzień! Normalnie jak za czasów ciąży [emoji16] Zaczęłam czytać, ale zwątpiłam [emoji12] stanęłam na sztucznych rzęsach i tez mnie naszła ochota na zrobienie, ale jak ja dziecko na tyle czasu zostawię [emoji848]
Wczoraj zaczęłam Wam pisać, ze czekamy na szczepienie, ale akurat pielęgniarka nas zawołała i nie skończyłam pisać, a później to już wiecie same jak jest [emoji12]

My wczoraj skończyliśmy 2 miesiące. Miki wazy 4800 i mierzy 61cm. Jest go więcej o 1500g i 6cm! Wciąż powtarzam Mężowi, ze rośnie w oczach [emoji4] Szczepiliśmy Małego na rotawirusy i wzięliśmy te 5w1 i powiem Wam, ze poki co jest okej. Spał mi tylko 6h prawie w nocy i trochę się przestraszyłam, ale jest w świetnej kondycji i mam nadzieje, ze tak już zostanie [emoji16]

@oliwiapatrycja Kochana u mnie nick to z kropka na początku[emoji12] .rudzielec

A to mój kochany Dziąślak z porannym zacieszem po śniadaniu [emoji16]Zobacz załącznik 910845
UPS.. :p już wysłałam wiadomość z poprawką Twojego nicku do moderatorki :)

reklama
Do góry