miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Ale nudy
Pozdrawiamy z Jagodzianką
[emoji7][emoji7][emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale nudy
Pozdrawiamy z Jagodzianką
For long lashes można kupić już za 35 zł w supherpharmie, jeśli jest w promocji[emoji16]Ja szczepiłam rotariixem. Nie wiem czy po nim, ale mój robi cały czas zielone kupki. Ilością się nie przejmuję, bo lepiej że są niż jakby miało ich nie być[emoji4]
Ja zaczęłam podczytywać czasami po porodzie. W życiu nie wpadłam w czasie ciąży na to, że intnieje taka grupa. Pewnie bym się zapisała wcześniej... Weszłam tu nie złośliwie tylko byłam ciekawa co tu się dzieje, jak sobie radzą inne Mamy Sierpniowe itp. Gdybym była jakimś szpiegiem co jest dla mnie troche śmieszne to bym inaczej to rozegrała, bym czytała bo to było otwarte forum a nie przedstawiała się i ustawiała zdjęcie własnego dziecka jako avatar... Ale każdy ma prawo do swojego zdania
@niemamco
@Misia1418:)
@MellAnia
@Żabka2018
Mam nadzieje że Wy te nie lipcowe ja bym dodała ale niech dziewczyny decydują?
Mój teraz próbuje usnąć i wsadza sobie palec do oka [emoji85]Dokładnie. Mi jej szkoda, bo odkąd swoje rączki i piąstki odkryła to tak nimi wywija i przy twarzy nieraz, że przez przypadek się uderzy sama w twarz xd
Ja jestem na tak [emoji106][emoji106]@niemamco
@Misia1418:)
@MellAnia
@Żabka2018
Mam nadzieje że Wy te nie lipcowe ja bym dodała ale niech dziewczyny decydują?
Też taki mamy Zwykły, mały, lekki, który Filip sam podniesieFajne ta żyrafa super ale ja na początku kupie taki lekki i poręczny gryzak żeby dobrze jej sie trzymało