reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

To jak dostałaś takiego uczulenia to nie sciagnelas ich? Zazdroszczę permanentnego na brwiach. Sama bym z chęcią poszła, ale szkoda mi wydać 800 zl..ja mam genetycznie cienkie brwi, to chciałabym je dodatkowo pogrubic. Poza tym to też wygoda, bo odrazu z takimi bramami inaczej oko wygląda. Człowiek staje się wyraźny. Długo już masz taki makijaż? On po czasie schodzi?
Nooo też bym chciała :p ale szkoda mi 800. Swoich praktycznie nie mam :/ do tego blizna na lewej brwi i w jednym miejscu nie rosną ..

reklama
No z terminu z Om 35+3. Z terminu wieku ciąży (i ten termin lekarz mój brał pod uwagę 36+4).
Ja mam na wypisie że urodziłam w 35 tc, a Maja na swoim ma 36tc.
Ona miała wagę 2450 :)
Dwie dziewczyny urodziłam w terminie a tu mi tak wyszło ze troszke wczesniej sie ogarnęłam:)W wpisie mam 39t ale leżałam z dziewczyna ktora urodziła w 39 t trzecie dziecko z waga 2550 moja kruszynka przy tamtym chłopcu to był klocuś. :))

Dlatego według mnie powinnyśmy zostać tylko my. Znamy się i uufamy sobie. Ja się nie otworze przy nowych osobach więc będzie nudno [emoji23]
Klaudia , otwierałas się jak tyle osób bacznie śledziło nasze poczynania a teraz jak będzie kilka nowych osób to się nie otworzysz ? Nie przesadzaj [emoji16][emoji16]

Więcej tego ubierania , rozbierania niż spaceru zima .. nie lubię zimy [emoji30]

No niestety :( ja tam każda porę roku lubię, wiadomo jedną trochę bardziej niż drugą, ale jednak jestem zdania, że na pogode i pory roku wpływu nie mamy i należy się cieszyc tym, że mamy aż 4 pory roku i każda ma swój urok :)
Ja zimę lubię i mam nadzieje, że będzie taka fajna prawdziwa biała zima. A wiadomo, że jak jest zima to musi być zimno i to mi akurat nie przeszkadza [emoji4][emoji300]️[emoji300]️[emoji300]️

A ubieranie to fakt, ale można się do tego przyzwyczaić i nabiera się wprawy. Dobra strategia to podstawa, a jak dziecko zaśnie w wózku szybko to później na pewno z godzinę pospi, wiec nie trzeba się martwić o to nieszczęsne zmienienie pieluchy, bo zimą w plenerze to nie wchodzi w grę [emoji36]

To forum prywatne już istnieje? Mam na myśli to stworzone teraz by przerzucić się na pisanie tam?? Jak będzie to wrzuccie proszę link ;)

Może ja naiwna jestem, ale myślę że te mamy które chcą dołączyć są prawdziwe. W pierwszej ciąży udzielałam się na innym forum i gdy po porodzie zapragnelysmy utajnic nasze rozmowy to też padła propozycja prywatnego. Zgłosiło się parę kobietek ( dokładnie jak tutaj teraz) które były potem bardzo aktywne A nie były jakimiś szpiegami czy trollami.
Oczywiście wiem że jestem w mniejszości i zrobicie jak chce większość jednak w mojej małej głowie nie mieści się by te lipcowe niekolezanki aż tak knuly i marzyły o tym by nas czytać. A jeśli się mylę to widać jest u nas tak ciekawie że czas pomyśleć by wydać te nasze wypociny ;) zgarniemy siano i pojedziemy z dzieciakami do spa ;) (żart naturalnie).

Swoją drogą wiecie nie mam wody... już drugi raz w tym tygodniu. Nie mam się czym zająć... moje życie to chyba tylko porządki:/ A taki len mnie przez to ograniczenie ogarnął że nawet ćwiczyć mi się nie chce...

Wiem że mamy już prywatna grupę tutaj ale nawet połowa z dziewczyn tam nie jest i wątpię żeby chciała ,żeby tam reszta dołączyła , my tutaj wszystkie się już znamy tamta reszta na tamtej prywatnej też . Dlatego dobrze by było stworzyć grupę priv nową dla wszystkich tutaj . Nie każdy ma FB wiec tez tak nie bardzo , więc chyba lepiej tutaj na bb to zrobić :) ja ogarniam listę potem wysyłałam na Aniaslu ona zatwierdza dodaje dziewczyny które jej podam czyli wszystkie z nas , i w ciągu 1-2 dni powinna powstać grupa prywatna , tutaj przestajemy pisać a tam sobie kontynuujemy wszystko :)

Super [emoji173]️

Też mam permanentny na brwiach. Jestem bardzo zadowolona. Robiłam w listopadzie 2016. I jeszcze jest fajnie, raz na jakiś czas nakładam sobie henne, bo jednak kolor schodzi, tak pod czerwony...Ale u mnie i tak długo się trzyma w porównaniu np do mojej siostry. Zdjęcie przy oknie, dokładnie wszystko widac
Chyba znalazłam prezent na rocznicę w lutym [emoji23]

reklama
Do góry