reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
A ja czekam na męża jak wróci z pracy, żeby mieć auto i po południu cisne do tego sklepu chińskiego shopping zobaczyć za jakaś sukienka na chrzciny bo się w nic nie mieszcze, albo w pepco coś znajdę. I jeszcze jadę do Tesco, może znajdę tam na ciuchach FF dla malego sweterek na chrzciny. No i jeszcze czeka mnie wizyta w Rossmanie bo muszę kupić henne do brwi. Na 9 listopada jestem umówiona na rzęsy metoda 1:1 ale kurde sama nie wiem czy chce mi się tam leżeć prawie 3 godziny.

O to zakupowy dzień się szykuje :) powodzenia żebyś wszystko co chcesz kupila[emoji5]

Ja jutro muszę z moim do rossmana podjechać po zapas chusteczek z babydream, bo lubię mieć minimum 8 paczek [emoji28][emoji28][emoji28][emoji28] i do pepco po szalik dla małej i przy okazji pewnie jakiś ciuszek na 68 „ostatni” hahah

Hmm no mi by się na pewno nie chciało, raz w życiu miałam takie rzęsy i robione u znającej się na tym dziewczyny, a mino to zaczęły po paru dniach pojedynczo wypadać i później jak miałam coraz mniej to słabo to wyglądało i moje rzęsy po tym były masakrycznie krótkie, dopiero odżywka przez miesiąc używania je uratowała [emoji5] dlatego takie rozrywki nie dla mnie, ale domyślam się, że przy maleństwie to wygoda, bo ma się „oprawę” dla oczu [emoji3]

reklama
No właśnie najgorsze to leżenie. Ale efekt mega naturalny i ma się spokój. Nie trzeba jakoś zbytnio się wtedy ogarniać. Tylko włosy związać i gotowe :D mi tak babeczka zrobiła, że nawet nie było widać że to sztuczne, więc chyba górę wezmą te rzęsy. Najwyżej co pół godziny będę wstawać rozprostowac nogi.
Ale ślicznie ;o

Do góry