No pamiętam że Wy zaraz dzień po mnie :*Hyhy moj niby na 6.08. A urodzilam 29.07 razem z @klaudiaa975
reklama
E
Ewka34
Gość
Bylas nasza inspiracja :*No pamiętam że Wy zaraz dzień po mnie :*
Hahahaha ja czy Maja? [emoji23]Bylas nasza inspiracja
E
Ewka34
Gość
Wy obie [emoji23]Hahahaha ja czy Maja? [emoji23]
miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
A ja czekam na męża jak wróci z pracy, żeby mieć auto i po południu cisne do tego sklepu chińskiego shopping zobaczyć za jakaś sukienka na chrzciny bo się w nic nie mieszcze, albo w pepco coś znajdę. I jeszcze jadę do Tesco, może znajdę tam na ciuchach FF dla malego sweterek na chrzciny. No i jeszcze czeka mnie wizyta w Rossmanie bo muszę kupić henne do brwi. Na 9 listopada jestem umówiona na rzęsy metoda 1:1 ale kurde sama nie wiem czy chce mi się tam leżeć prawie 3 godziny.
O to zakupowy dzień się szykuje powodzenia żebyś wszystko co chcesz kupila[emoji5]
Ja jutro muszę z moim do rossmana podjechać po zapas chusteczek z babydream, bo lubię mieć minimum 8 paczek [emoji28][emoji28][emoji28][emoji28] i do pepco po szalik dla małej i przy okazji pewnie jakiś ciuszek na 68 „ostatni” hahah
Hmm no mi by się na pewno nie chciało, raz w życiu miałam takie rzęsy i robione u znającej się na tym dziewczyny, a mino to zaczęły po paru dniach pojedynczo wypadać i później jak miałam coraz mniej to słabo to wyglądało i moje rzęsy po tym były masakrycznie krótkie, dopiero odżywka przez miesiąc używania je uratowała [emoji5] dlatego takie rozrywki nie dla mnie, ale domyślam się, że przy maleństwie to wygoda, bo ma się „oprawę” dla oczu [emoji3]
cabanianka
Aktywna w BB
U mnie 9 dni przed terminem z wagą 3050gr ale u Ciebie to prawie miesiąc.Czyli kolejna sierpniowka która stała się lipcowkach mój termin był na 21 sierpnia. Termin cc 10-13 sierpnia. A Maja postanowiła pojawić się na świecie 28 lipca [emoji23]
karkula309
Ja jestem więc mi pasuje [emoji16]to jest lista , zgadzacie sie ???
@lordzikowa
@karorek
@klaudiaa975
@NowaNatka
@oliwiapatrycja
@karkula309
@anulka1991
@Maljan
@Roziaak
@luiza
@ninex
@Paulana
@miloscwczasachpopkultury
@Ewka34
@monika267
@chomiczka007
@Dorota14
@Karokao
@Biedroneczka10
@Avalia
@ciichosza
@elisse
@martini31
@aniaczarnula
@Anulaa88
@Vanilia120
@asia0509
@GorzkaPomarańcza
@monika121326
@Różyczka91
@Bajunia
@Ankan
@justyna919
@Kasiula8989
@Tina1201
@Adoketa
@Augusta89
@Gienio
@Magdaaa94
@Maria.sm
@megalija
@megi2608
@KatiNails
@Fiorna
@Margeritka8
@Colorado1989
@swing88
@Rudzielec
@zanka200389
@basia116
@kiiinia91
@Lustysia
@madziula92
@karolka22
@kasiak85
@Kasiulla_88
@Gola84
@Meml
@Mikasa7
@Menia2018
No z terminu z Om 35+3. Z terminu wieku ciąży (i ten termin lekarz mój brał pod uwagę 36+4).U mnie 9 dni przed terminem z wagą 3050gr ale u Ciebie to prawie miesiąc.
Ja mam na wypisie że urodziłam w 35 tc, a Maja na swoim ma 36tc.
Ona miała wagę 2450
GorzkaPomarańcza
Tak, myślę, że raz w roku na pewnoBo to trzeba chyba co ileś miesięcy poprawiać? Czy się mylę?
reklama
G
gosc12
Gość
Ale ślicznie ;oNo właśnie najgorsze to leżenie. Ale efekt mega naturalny i ma się spokój. Nie trzeba jakoś zbytnio się wtedy ogarniać. Tylko włosy związać i gotowe mi tak babeczka zrobiła, że nawet nie było widać że to sztuczne, więc chyba górę wezmą te rzęsy. Najwyżej co pół godziny będę wstawać rozprostowac nogi.