Ja mam gęste więc się wydaje że są grube [emoji23] ale one są cienkie tylko po prostu ich dużo [emoji23]Nieeee tam, widziałam na zdjęciach masz o wiele grubsze włosy ja mam takie że u fryzjera nikt nie wie co zrobić a zwłaszcza na mokrych bo się robią trzy takie cienkie kikuty
reklama
Eee Maja jeszcze w leżaku ma zapasZosia w leżaczku już prawie się nie mieści a i bujać się też już nie chce bo za ciężka jest
E
Ewka34
Gość
Oj tam moze palec jej sie smyknal noOczywiście
Ja tylko mówię że Olę znam ze Staraczek i nigdy tam nie było żadnych [emoji90]burz :*
G
gosc12
Gość
Jak wy wszystko dokładnie znacie a rozmiar mojego stanika też pamiętasz ? Nie wygląda mi to na "przypadkowe wchodzenie" tylko na dokładne czytanie ale spoko. Skoro aż tak interesuje Was nasze życie to może pamiętnik jakiś zacznijcie pisać pt. "Z życia gwiazd , sierpniowe super matki! "Kochana moj nie musi jebac na zleceniu u Niemca ... nie ma ci czego zazdroscic
Karla88
Fanka BB :)
Jak wy wszystko dokładnie znacie a rozmiar mojego stanika też pamiętasz ? Nie wygląda mi to na "przypadkowe wchodzenie" tylko na dokładne czytanie ale spoko. Skoro aż tak interesuje Was nasze życie to może pamiętnik jakiś zacznijcie pisać pt. "Z życia gwiazd , sierpniowe super matki! "
Ty się tak gubisz ze nawet nie pamiętasz co pisalas nam ...
G
gosc12
Gość
No dokładnie ! Hahaha , nieźleKlaudia, widzę że chyba książki się piszą na twój temat [emoji16][emoji16] pisz nam tutaj jaką kupkę miałaś dzisiaj , koleżanki będą mieć więcej info do zakodowania na twój temat [emoji16]
E
Ewka34
Gość
Dziewczyny dzialaja ksiazkowo tylko ja odbiegam od systemu ale nie uwazam, abym musiala isc na kurs.. nie robie dziecku krzywdy.. i mojej 14-nastoletniej teznie zrobilamZdecydowanie za mało byłyście żebyście się tak wypowiadały ...
Wchodząc na wasz wątek można się za głowę złapać co niektóre z was robią dzieciom i nie ważne czy to lipcowka czy styczniowka
Niektóre z was powinny chyba iść na kurs co w jakim wieku dziecko może ...
G
gosc12
Gość
A uwierz , że będę skoro sprawia Ci to tyle radości ! [Emoji23] mi by się nie chciało czytać co u ciebie , ale widocznie masz bardzo nudne życie skoro interesuje Cię moje az tak czytaj czytaj hahaO tak moja droga! Jesteś gwiazda na niejednym wątku, uwierz! Historie o kasie w gaciach, biedronkach przez które podgryzanie jest Twoje dziecko czy pakowanie małej w 10 bodziaków podczas najcieplejszego lata ever robi furorę nie tylko wśród lipcowek! Także brawo, sporo osób faktycznie podczytuje Was dziewczyny pijąc kawę, jako świetna, darmowa rozrywkę Błagam, nie przestawaj i dalej dzieł się tymi fantastycznymi pomysłami i przeżyciami inaczej naprawdę nie będzie czasami z czego się pośmiać
G
gosc12
Gość
Zlot czarownic , pod taką nazwą powinnyscie się znajdować hahaKlaudia ty nie masz żadnego absolutnie żadnego sensownego argumentu sama zaczynasz kłótnie i piszesz złe o Oli
Te Hahahaahah powinno dotyczyć ciebie i twojego dziecinnego zachowania
reklama
G
gosc12
Gość
Nikt Ci nie broni. Ja tam za Tobą nie tęsknię więc g. Mnie obchodzi wątek lipcowe bla bla bla ale do nas zapraszamNarzucanie? Skoro pytasz kogoś o zdanie i nie dostajesz takiej odpowiedzi jakiej oczekiwałaś to oznacza że ktoś ci coś narzuca? I nie pamiętam żeby ktoś cię "zwyzywał" tęsknię za twoimi historiami i pytaniami to wchodzę poczytać [emoji55]