Biedroneczka10
Fanka BB :)
Z ciekawości po czym rozpoznajesz że sama chce?Po to bo ona sama chce.. myslisz ze pozwolilabym jej gdybym nie widziala ze sama chce?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z ciekawości po czym rozpoznajesz że sama chce?Po to bo ona sama chce.. myslisz ze pozwolilabym jej gdybym nie widziala ze sama chce?
Jezu jaka on jest cudowna !!!Cześć dziewczynki
Dziś szaro i ponuro, wypadałoby się wziąć za pranie i sprzątanie zobaczymy jak nam to z Jagódka wyjdzie
Póki co jeszcze leżymy, a mama pije kawe
Dziś pobiła rekord spała od 21 do 5:40
Miłego dnia :*
A może to powiększony mieszek włosowy. Mój starszy syn kiedyś tak miał. Też się bałam że to kleszcz. Daj później znać co to było?Lecimy do przychodni. Nie wiem czy mała nie ma kleszcza ;(;(;(;(
Ja jak ostatnio byłam to po nas było dwóch braci i jeden przez drugiego krzyczał, że nie chcą na szczepienie nie wiem co działo się po szczepieniu ale pewnie Staś będzie tak samo reagowałJa juz ryczałam w poczekalni słysząc jak inne niemowlaki płakały [emoji24]
Też jestem ciekawaZ ciekawości po czym rozpoznajesz że sama chce?
Ale Olek jak mu podam ręce to też się podciąga bo to taki odruch jest z tego co czytałam. Ja nie sadzam, córka sama zaczęła siadać jak miała 6 miesięcy z pozycji na raczki. Poczekam i u OlkaTeż jestem ciekawa
Ja mojego ani się sadzam więc nie wiem czy mu się podoba czy nie. Chyba że Michasia jakoś sama się podciąga [emoji16]