reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

O jak fajnie, to się nazywa dzieciństwo i normalne wychowywanie ;) żeby dzieci umiały bawić się najprostsza rzeczą i miec wyobraźnie, doceniaj drobnostki i czerpać frajdę nawet i z kartonu :)
No cały wieczór im zleciał na tej zabawie:) i na jutro umawiali się kto ile czasu będzie w nim siedział:)

reklama
Hahaha udana, ślicznotka ❣️[emoji7] u nas mega sprawdza się ta karuzelka z Fisher Price, mała lubi te melodyjki i szum lasu i morza, a te misie to uwielbia patrzeć na nie i też wtedy gada coś tam do siebie i zaczepia je rączkami, bo ma je blisko nad sobą, bo mam jeszcze kokon w łóżeczku to jest wyżej Zobacz załącznik 909984

Hahaha udana, ślicznotka ❣️[emoji7] u nas mega sprawdza się ta karuzelka z Fisher Price, mała lubi te melodyjki i szum lasu i morza, a te misie to uwielbia patrzeć na nie i też wtedy gada coś tam do siebie i zaczepia je rączkami, bo ma je blisko nad sobą, bo mam jeszcze kokon w łóżeczku to jest wyżej Zobacz załącznik 909984
Cudowna Kornelka <3

Bo Ty szybko urodziłaś [emoji12] a @GorzkaPomarańcza, @madziula92 i ja jesteśmy z końca sierpnia i dopiero zaczynamy się szczepić [emoji6] swoją drogą mam ciary na samą myśl o tym co nas czeka i chce mi się płakać jak pomyśle o tym jak Mały będzie płakał[emoji37]
Nie bój się . Dobrze napisała miloscwczasachpopkultury... Nie ma się co źle nastawać. Mój mało cierpiał płakał intensywnie ale kilka sekund .. w poczekalni śmiał się bardziej po szczepieniu niż przed.
Ja to się nie mogę doczekać bo mi zważa Olusia, zbadają itp... [emoji16]

No to mega dużo zrobiłaś dziś :) ja też mam już od pewnego czasu tak, że wszystko robię wtedy gdy ona leży spokojnie z 15 min na łóżku albo w łóżeczku i patrzy się na karuzele to i nawet czasami pół godziny jest spokój i można robić wszystko :)

A jak uśnie na rękach, spróbuje po dłuższym czasie odłożyć delikatnie to cwania czuje, że nie ma mnie obok i się zaczyna wiercić i po robocie [emoji28]
Wczoraj wciągnęłam jej leżaczek z nią do łazienki i umylam szybko włosy [emoji46]Zobacz załącznik 909886
Ja ostatnio godzinę się kąpałam , leżałam w wannie a mała w tym czasie w leżaczek oglądała ręcznik, światło i mnie :D ona nie potrzebuje zabawek :D

Hej dziewczyny, my jutro mamy usg bioderek. Mam nadzieję, że będzie wszystko ok. Mały zawsze śpi z nóżkami na żabkę to myślę , że bioderka będą w porządku. Dzisiaj w nocy mija 11 tyg. Moja mała kluska to prawdziwa gaduła, a jak się nad nim pochyle i mówię to pełna radość z konwersacji ☺ o jakie miny przy tym trzaska a jęzorem to tak w buźce miele we wszystkie strony i namacha się przy tym rączkami i nóżkami , że jak jest jest świeżo pod jedzeniu to zawsze mu się uleje. Ale Wasze pociechy na pewno tak samo robią bo to taki etap ☺

Dzisiaj przyszły mi zamówione na allegro kombinezony na zimę. Każdy z przesyłką po 20 zł. Właśnie się piorą. Ten ecru będzie na chrzest i jakieś wyjazdy do rodziny a ten szaro błękitny na codzień. Opłaca się bardzo poszukać używki bo cena śmieszna , a nowe nawet u nas na rynku to ok stówki a w sklepach typu smyk to jeszcze droższe.
Zobacz załącznik 909976
Zobacz załącznik 909978
A jak na allegro znaleźć używane ? Ładny ten biały :)

Cześć dziewczynki.
Jak maluszki?
Ja już w aktualnej kampanii swoje wypracowałam i trochę luzuje :)
Maja katar okrutny. Wczoraj byliśmy u lekarza. Oprócz kataru odpukać nic się nie dzieje, ale dziewczyna rozdrażniona.
Dziś na 11 idę do fryzjera i nie wiem czy tylko podcisc końcówki cxy tak jak od początku chciałam ściąć krótko. Z jednej strony chce drastycznej zmiany, a z drugiej szkoda mi włosów bo w ciąży urosły jak na drożdżach i tak długich jeszcze chyba nigdy nie miałam.

reklama
Do góry