No cały wieczór im zleciał na tej zabawie i na jutro umawiali się kto ile czasu będzie w nim siedziałO jak fajnie, to się nazywa dzieciństwo i normalne wychowywanie żeby dzieci umiały bawić się najprostsza rzeczą i miec wyobraźnie, doceniaj drobnostki i czerpać frajdę nawet i z kartonu
reklama
oliwiapatrycja
Fanka BB :)
Hahaha udana, ślicznotka [emoji7] u nas mega sprawdza się ta karuzelka z Fisher Price, mała lubi te melodyjki i szum lasu i morza, a te misie to uwielbia patrzeć na nie i też wtedy gada coś tam do siebie i zaczepia je rączkami, bo ma je blisko nad sobą, bo mam jeszcze kokon w łóżeczku to jest wyżej Zobacz załącznik 909984
Cudowna Kornelka <3Hahaha udana, ślicznotka [emoji7] u nas mega sprawdza się ta karuzelka z Fisher Price, mała lubi te melodyjki i szum lasu i morza, a te misie to uwielbia patrzeć na nie i też wtedy gada coś tam do siebie i zaczepia je rączkami, bo ma je blisko nad sobą, bo mam jeszcze kokon w łóżeczku to jest wyżej Zobacz załącznik 909984
karkula309
Nie bój się . Dobrze napisała miloscwczasachpopkultury... Nie ma się co źle nastawać. Mój mało cierpiał płakał intensywnie ale kilka sekund .. w poczekalni śmiał się bardziej po szczepieniu niż przed.Bo Ty szybko urodziłaś [emoji12] a @GorzkaPomarańcza, @madziula92 i ja jesteśmy z końca sierpnia i dopiero zaczynamy się szczepić [emoji6] swoją drogą mam ciary na samą myśl o tym co nas czeka i chce mi się płakać jak pomyśle o tym jak Mały będzie płakał[emoji37]
Ja to się nie mogę doczekać bo mi zważa Olusia, zbadają itp... [emoji16]
G
gosc12
Gość
Ani mojej [emoji23] i tak je ci dwue trzy godziny i nocy też nie przesypia nawet w połowie [emoji16]Mojej nie syci :/
G
gosc12
Gość
Ja ostatnio godzinę się kąpałam , leżałam w wannie a mała w tym czasie w leżaczek oglądała ręcznik, światło i mnie ona nie potrzebuje zabawekNo to mega dużo zrobiłaś dziś ja też mam już od pewnego czasu tak, że wszystko robię wtedy gdy ona leży spokojnie z 15 min na łóżku albo w łóżeczku i patrzy się na karuzele to i nawet czasami pół godziny jest spokój i można robić wszystko
A jak uśnie na rękach, spróbuje po dłuższym czasie odłożyć delikatnie to cwania czuje, że nie ma mnie obok i się zaczyna wiercić i po robocie [emoji28]
Wczoraj wciągnęłam jej leżaczek z nią do łazienki i umylam szybko włosy [emoji46]Zobacz załącznik 909886
G
gosc12
Gość
Słodko tak ci na brzuszku śpi ?No piesek to nieraz taki numer wywinie, mały szogun. Ale jak pilnuje siostrzyczki to nie mam pytań. Wczoraj jak zaczęła płakać to on zaczął tez zawodzić i wyć jak wilk z przejęcia [emoji23]
A tu jaka malutka Kornelcia była i udało mi się ich razem złapać na zdj [emoji173]️Zobacz załącznik 909888Zobacz załącznik 909889
G
gosc12
Gość
A jak na allegro znaleźć używane ? Ładny ten białyHej dziewczyny, my jutro mamy usg bioderek. Mam nadzieję, że będzie wszystko ok. Mały zawsze śpi z nóżkami na żabkę to myślę , że bioderka będą w porządku. Dzisiaj w nocy mija 11 tyg. Moja mała kluska to prawdziwa gaduła, a jak się nad nim pochyle i mówię to pełna radość z konwersacji ☺ o jakie miny przy tym trzaska a jęzorem to tak w buźce miele we wszystkie strony i namacha się przy tym rączkami i nóżkami , że jak jest jest świeżo pod jedzeniu to zawsze mu się uleje. Ale Wasze pociechy na pewno tak samo robią bo to taki etap ☺
Dzisiaj przyszły mi zamówione na allegro kombinezony na zimę. Każdy z przesyłką po 20 zł. Właśnie się piorą. Ten ecru będzie na chrzest i jakieś wyjazdy do rodziny a ten szaro błękitny na codzień. Opłaca się bardzo poszukać używki bo cena śmieszna , a nowe nawet u nas na rynku to ok stówki a w sklepach typu smyk to jeszcze droższe.
Zobacz załącznik 909976
Zobacz załącznik 909978
G
gosc12
Gość
PiękniZobacz załącznik 909996
My love...*_*
Cześć dziewczynki.
Jak maluszki?
Ja już w aktualnej kampanii swoje wypracowałam i trochę luzuje
Maja katar okrutny. Wczoraj byliśmy u lekarza. Oprócz kataru odpukać nic się nie dzieje, ale dziewczyna rozdrażniona.
Dziś na 11 idę do fryzjera i nie wiem czy tylko podcisc końcówki cxy tak jak od początku chciałam ściąć krótko. Z jednej strony chce drastycznej zmiany, a z drugiej szkoda mi włosów bo w ciąży urosły jak na drożdżach i tak długich jeszcze chyba nigdy nie miałam.
Jak maluszki?
Ja już w aktualnej kampanii swoje wypracowałam i trochę luzuje
Maja katar okrutny. Wczoraj byliśmy u lekarza. Oprócz kataru odpukać nic się nie dzieje, ale dziewczyna rozdrażniona.
Dziś na 11 idę do fryzjera i nie wiem czy tylko podcisc końcówki cxy tak jak od początku chciałam ściąć krótko. Z jednej strony chce drastycznej zmiany, a z drugiej szkoda mi włosów bo w ciąży urosły jak na drożdżach i tak długich jeszcze chyba nigdy nie miałam.
reklama
miloscwczasachpopkultury
Cudowna Kornelka <3
[emoji4][emoji173]️