reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Cześć dziewczynki.
Jak maluszki?
Ja już w aktualnej kampanii swoje wypracowałam i trochę luzuje :)
Maja katar okrutny. Wczoraj byliśmy u lekarza. Oprócz kataru odpukać nic się nie dzieje, ale dziewczyna rozdrażniona.
Dziś na 11 idę do fryzjera i nie wiem czy tylko podcisc końcówki cxy tak jak od początku chciałam ściąć krótko. Z jednej strony chce drastycznej zmiany, a z drugiej szkoda mi włosów bo w ciąży urosły jak na drożdżach i tak długich jeszcze chyba nigdy nie miałam.
Zmiany są fajne[emoji4] może cię natchnie na fotelu fryzjerskim i zetniesz na krótko. Zdrówka dla Majeczki[emoji4]

reklama
Cześć dziewczynki :)
Dziś szaro i ponuro, wypadałoby się wziąć za pranie i sprzątanie :) zobaczymy jak nam to z Jagódka wyjdzie :)
Póki co jeszcze leżymy, a mama pije kawe :)
Dziś pobiła rekord spała od 21 do 5:40 :)
Miłego dnia :*

Załączniki

• 20181017_111003.jpg
    20181017_111003.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 104
reklama
Do góry