Cześć dziewczynki.
Jak maluszki?
Ja już w aktualnej kampanii swoje wypracowałam i trochę luzuje
Maja katar okrutny. Wczoraj byliśmy u lekarza. Oprócz kataru odpukać nic się nie dzieje, ale dziewczyna rozdrażniona.
Dziś na 11 idę do fryzjera i nie wiem czy tylko podcisc końcówki cxy tak jak od początku chciałam ściąć krótko. Z jednej strony chce drastycznej zmiany, a z drugiej szkoda mi włosów bo w ciąży urosły jak na drożdżach i tak długich jeszcze chyba nigdy nie miałam.
Hej [emoji5][emoji5] dawno Cię tu nie było, ale pewnie oo takiej przerwie milej aż tu wrócić i zobaczyć, że nadal życie na forum się kreci i to nieźle [emoji1376][emoji1303]
U nas wszystko dobrze, nasza Kornelia ma już 2 miesiące 2 tyg i 5 dni z tego co apka pokazuje dokładnie [emoji3] już coraz więcej umie, ostatnio miała jakiś skok rozwojowy i rozgadała się trochę dziewczyna i śmieszne dźwięki wydaje, piszczy, jak jest głodna to wkłada prawie dwie piąstki do buzi, ślini się dużo, mało płacze, grzeczna jest,dużo się uśmiecha i rozgląda, potrafi już wyleżeć sama na łóżku i w łóżeczku i ja wtedy robię wszystko co się da w mieszkaniu. nadal dajemy rade na kp
za tydzień w końcu przyjdzie położna to mi ją porządnie zważy i zobaczymy ile w ciągu miesiąca i 10 dni przybrała z 4,220 g i 58 cm. Zdrowe, zadowolone i dajemy rade ze wszystkim także super
czas leci jak szalony [emoji16]
To super, że zawodowo u Ciebie tak aktywnie i owocnie
Oj bidulka, to życzę powrotu do zdrówka. Dla dorosłego katar to męcząca sprawa, a co dopiero dla maluszka
To powodzenia u fryzjera
może zaszalej skoro już idziesz [emoji16]
i pochwal się efektem