reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dziewczyny których dzieci jedzą Wasze mleko z butli. Ile ml jedzą? Jutro zostawiam moja mamę z dziećmi i idę do fryzjera i nie wiem ile ściągać na jedną porcje..
Dawno już ja butelka karmilam.

Co do spacerówki to u nas będzie Navington Scooner
Wczoraj moja mała (6 tydzień 3 dzień) na wieczór oprócz resztek z cycka bo wisiała na nim pół wieczora, wciągnęła dodatkowo 80 ml mojego mleka z butli :O

reklama
Taka z niej kropa :)
Jest i podkówka-stały element dnia:) Zobacz załącznik 909780Zobacz załącznik 909781
Hihi fajna masz tą core [emoji16] u nas podkówka jest jak Oluś się wystaraszy czegoś albo się rozżali [emoji16]
Przynajmiej jeden facet co się interesuje takimi rzeczami, szacun :D U nas było tak, ze ja znalazłam wózek, wybrałam kolor, pokazałam mu on zatwierdził i tyle [emoji23], tak samo pewnie będzie ze spacerówka [emoji14] no ładnie wyglada ten wózek, fajnie się składa, ma duży 'dach' :D
Mój wcześniej się nie interesował , ale po porodzie jak poznał syna to mu odwaliło [emoji16] interesuje się nawet tym , jaka kupa jest , ile kropel espumisanu mu dałam .. wszystkim [emoji16][emoji16]
A na punkcie spacerowek tak mu odwaliło że jak ze swoim tatą byli w mieście to zaciągnąl go do smyka by pooglądać spacerówki [emoji16][emoji16]
Nie odespal bo zrobili sobie imprezkę z chłopakami w mieszkaniu. Kupili wódkę i odpoczywali przy tv , wcale tak źle nie ma [emoji16]
Mnie się wydaje z opowieści że tak właśnie jest za granicą .. chłopy dużo pracują a potem piją . Z resztą ja sama nie wiem co bym robiła jakbym była tak daleko od rodziny, sama itp.. pewnie też bym wieczorami waliła jakieś browary [emoji16]

Wczoraj moja mała (6 tydzień 3 dzień) na wieczór oprócz resztek z cycka bo wisiała na nim pół wieczora, wciągnęła dodatkowo 80 ml mojego mleka z butli :O
Ja już sciagnelam 130 ml i jeszcze leci (z jednego). Idę tylko się ostrzyc więc jedna porcja duża myślę że im wystarczy. Z tym że Maja 5kg i 12tyg

Ja już sciagnelam 130 ml i jeszcze leci (z jednego). Idę tylko się ostrzyc więc jedna porcja duża myślę że im wystarczy. Z tym że Maja 5kg i 12tyg
130 ml [emoji7] Wow! ja to się dziś cieszyłam w nocy bo z jednego 70 ml wyssałam:) no ale co się dziwić, zapotrzebowanie rośnie z tygodniami i waga malucha, moja waży dopiero ok 4100 g

Mój mały ma 8 tygodni i od jakiegoś czasu bez zająknięcia wypija 130ml mojego mleka [emoji50] [emoji43] [emoji15]
A powiedz podajesz mleko tylko z butli? Nie przystawiasz do piersi? Ciekawa jestem ile ml by Laura zjadła gdybym cały dzień ściągała mleko, ja póki co tylko ściągam raz w nocy bo mała nie jest w stanie zjeść z dwóch piersi jak jest przerwa po kąpieli 5 h, a dodatkowo mało przybiera na wadze to chcę ją dokarmiać pod wieczór.

Mój właśnie pojechał oddać mocz małej do kontroli, sprawdzimy czy może jakaś infekcja nie wpływa na jej wagę. No i odrazu podrzuci szczepionkę 6w1 do laboratorium bo jak wszystko będzie ok to pewnie w środę będziemy szczepić [emoji22]

Tak tu wczoraj pisalyscie o męskim chrapaniu że i mój w nocy chrapal..
W ogóle niedospana jestem.
Co jak co... Ja u mojego też rozumiem zmęczenie czy kiepski nastrój. Ale jak słyszę że się chłop nie wyspał to białej gorączki dostaje :)

Gardło mnie coś boli... :( trzeba się w kupę zebrać na resztę dnia.

Dziewczyny, myślicie już o spacerowkach? Planujecie używać tych z wózków 2w1? Bo reguły są wielkie, brzydkie i nie praktyczne, ale oczywiście są wyjątki ;) Jeśli myślicie o zakupie czegoś innego, to jaki modele bierzecie pod uwagę?

Polecam joie mytrax signature :)
pol_pm_JOIE-MYTRAX-WOZEK-SPACEROWY-2273_1.jpg

reklama
Ktoś za darmo oddaje trzy buteleczki w Krakowie :) może któraś będzie zainteresowana
Screenshot_2018-10-22-11-19-56-147_pl.tablica.jpg

Załączniki

• Screenshot_2018-10-22-11-19-56-147_pl.tablica.jpg
    Screenshot_2018-10-22-11-19-56-147_pl.tablica.jpg
    50 KB · Wyświetleń: 266
Do góry