reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dziewczyny, myślicie już o spacerowkach? Planujecie używać tych z wózków 2w1? Bo reguły są wielkie, brzydkie i nie praktyczne, ale oczywiście są wyjątki ;) Jeśli myślicie o zakupie czegoś innego, to jaki modele bierzecie pod uwagę?
Ja mam mamas&papas solą teraz gondole i mam spacerówkę też. To jeszcze po córce i jestem zadowolona. Typowo miejscu wózek mały, lekki, zwrotny.

As

Aspirator katarek czy katarek plus ?
Bo są dwa na internecie rodzaje , jest jakaś różnica w nich ?:)
Katarek plus jest z końcówką do odkurzacza chyba. Ja mam sopelek, jest trochę tańszy od katarka. Nie próbowałam z odkurzaczem, bo mały ma tylko pojedyncze gile, które wyciągam samym aspiratorem

Przespal pół soboty, noc z soboty na niedzielę, cala niedzielę, cała noc z niedzieli na poniedziałek. I on jest nie wyspany. Rozumiecie o czym mówiłam wcześniej ? No po prostu szok !
Zobacz załącznik 909757

Nawet nie odpisuje bo mi nerwów szkoda.
Mój też wiecznie niewyspany a też nie wstaje w nocy. Tyle, że nie ma pracy fizycznej jak Twój kamil tylko siedzi przed kompem. Raz na jakiś czas gdzieś autem pojedzie ale wtedy to już mega zmęczenie...

Dziewczyny których dzieci jedzą Wasze mleko z butli. Ile ml jedzą? Jutro zostawiam moja mamę z dziećmi i idę do fryzjera i nie wiem ile ściągać na jedną porcje..
Dawno już ja butelka karmilam.

Co do spacerówki to u nas będzie Navington Scooner

reklama
Do góry