reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Bo ona zawsze jest w domu jak aniołek. Położę na łóżku i patrzy godzinę w okno jak drzewo się rusza :D
Ale dzisiaj nie dość,zepotrzebowala dużo noszenia to jak przyszła moja siostra z chłopakiem w odwiedziny to tak im się przyglądała , a później mina smutna i płacz okropny. Może się bała jej okularów i jego brody. Nie mam pojęcia :/ żeby nie było tak kurcze , że tylko mama i mama a inni nie mają wstępu do domu bo będzie płacz..

To rzeczywiście może miała malutka gorszy dzień albo po prostu serio jakiś skok się szykuje i dlatego taka zmiana :) dziś nowy dzień to będzie na pewno lepiej, trzymam kciuki :) także się nie przejmuj. No wiaodmo, że mamusia zawsze na pierwszym miejscu, córeczki mamusiek hah [emoji7][emoji56] ale mówię pewnie miała gorszy dzień i dlatego tak reagowała i trafili akurat na jej widzimisie [emoji3]

reklama
Kurcze :( to u mnie na odwrót. U wszystkich jak zaczyna płakać to u mnie się uspokaja moment.. może chodzisz zdenerwowana ? Jak Pani z dołu ?

Ja tez zauważyłam, ze minimalny stres u mnie i dziecko bardzo to odczuwa i przejmuje emocje. Mamy jednsk z nimi nierozerwalna taka nić więzi emocjonalnej i to się przekłada na nie. Ja w to wierze i czasami obserwuje jak ja zdenerwowana to po małej tez widać

Biedna :(
Ja dziś tez zaliczam już chyba 5 pobudkę małej od 22, ale te pobudki to takie delikatne jak zawsze tzn ona się po prostu lekko wierci na śpiocha i miała mokro tyle razy po prostu i Pielucha do zmiany i cyc na chwile i już mi dziecko spi. Ale jednak tez to jest taki sen non stop przerywany. Ja się chyba nigdy nie doczekam takich nocek jak tutaj niektóre z mamuś maja, że dziecko śpi ciągiem np od 22-5 [emoji56][emoji7]
Ale nie narzekam, bo w sumie w ciągu dnia 2/3 dnia przesypia po nakarmieniu przeważnie.
To nasz super w dzień .możesz odpoczac :)

To nasz super w dzień .możesz odpoczac :)
Samo starcie to nie dużo pracy, ale już całe danie placek po węgiersku to dla mnie nie jest danie szybkie [emoji16]
Mięso dusi się praktycznie tyle samo co ten twój kurczak z ryżem , zamiast sosu słodko kwaśnego dodajesz sos ciemny i wykładasz na placka. Nie wazne [emoji16] bo się głodna zrobiłam [emoji23]

reklama
Do góry