reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
@miloscwczasachpopkultury jaki ładny awatarek :) ładne dziewczyny :)

Dziękujemy [emoji5][emoji5] zawsze mnie bawi to jak do nas ktoś na spacerku zagada i mała ma różowy kocyk, czapkę itd a pytanie „chłopczyk czy dziewczynka?” [emoji23][emoji23][emoji23] może dlatego, że taka podobna do Bartka to mylą płeć

4.08-4.09 1 miesiac skonczony
4.09-4.10 2 miesiac skonczony
4.10-4.11 3 miesiac skonczony
4.11-4.12 4 miesiac skonczony i zaczyna 5 miesiac ;)

Fakt [emoji16][emoji16] czyli jak planuje rozszerzać dietę małej od 5 miesiąca to już od grudnia tak w połowie mogę jej podać pierwsza zmiksowana marcheweczke itd? Czy za wcześnie ?
Czy lepiej poczekać do skończonego 5 miesiąca i zaczętego 6 miesiąca i w styczniu dopiero?

Fakt [emoji16][emoji16] czyli jak planuje rozszerzać dietę małej od 5 miesiąca to już od grudnia tak w połowie mogę jej podać pierwsza zmiksowana marcheweczke itd? Czy za wcześnie ?
Czy lepiej poczekać do skończonego 5 miesiąca i zaczętego 6 miesiąca i w styczniu dopiero?
Mozesz juz od grudnia podawac bo bedzie miec skonczone 4 miesiace czyli teoretycznie uklad pokarmowy bardziej wyksztalcony ;) ale rob to z glowa tzn po troszeczku ;)

Dziękujemy [emoji5][emoji5] zawsze mnie bawi to jak do nas ktoś na spacerku zagada i mała ma różowy kocyk, czapkę itd a pytanie „chłopczyk czy dziewczynka?” [emoji23][emoji23][emoji23] może dlatego, że taka podobna do Bartka to mylą płeć
A może chcą zagadać i nie wiedzą jak to tak zaczynają temat i specjalnie pytają :)
Teraz taka moda że czasem chłopców ubierają jak dziewczynki :p

reklama
Do góry