reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Hmm no zmieniłam jej kocyk na kołderką, w sumie przykrywam swoją... może za ciepło, spróbuje przykryć kocykiem. Ale u mnie w mieszkaniu jest może 21 st...
My mamy okna od południowo - zachodniej strony i teraz przy tych temperaturach mamy 27st w dzień, teraz 24st i okna są pootwierane. 21st to powinno być ok choć nasz pediatra mówi, że najlepsza temp w pokoju dziecka do 18-19st

reklama
Dobry wieczór :)

U nas Zosia coraz bardziej marudna się robi i nie wiem dlaczego :/ a terrorystka mała z niej jak coś. Chyba zaczyna nas sobie szkolić :) wieczorne kładzenie spać wydłuża się a my robimy kilometry po naszym dwupokojowym mieszkanku bo zasypianie w miejscu nie wchodzi w grę.
Nasze dzieciaczki robią się coraz bardziej lumatek, nie chcą leżeć plackiem, mniej śpią a to, że nas ćwiczą to napewno

Fajna ta z lustrami ale ja już oczami wyobraźni widze jak Jagódka raczkuje i odciska swoje oslinione łapki haha :D
Ale ja jestem trochę pedantka wiec wiesz :p :)
Ja tez jestem, ale stwierdzilam ze dzieci tak szybko rosna ze nawet niezauwazysz.. wiec tymrazem chce sie cieszyc kazda chwila, nawet jak cos pobrudzi,w koncu zawsze mozna umyc ;)

reklama
Pewnie już dawno wyszłaś, baw się dobrze gdzie i z kim wybylas?
Dziękuję:) było fajnie :) byłyśmy zjeść w centrum razem ze szwagierkami. Wyszłam po karmieniu o 18.40 młody usnął zanim wyszłam , wróciłam 20 minut temu właśnie się obudził i go karmie. Było mleko ściągnięte ale się nie przydało:))

Do góry