reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja mam puszke 400 gram na 4 dni i kosztuje 40 zl ale jak jej służy to nie bede kombinowac :)
U nas pepti na receptę z dofinansowaniem NFZ kosztuje 15zl za 400g ^^ nie mamy jeszcze gastrologa, a potrzebujemy opini żeby dostałam od pediatry dofinansowanie, pediatra powiedziała ze ja zamknął za te recepty hehe, a jutro trzeba isc po następne bo już 3 puszkę kończy :) od wczoraj nie poznaje dziecka ... normalnie kładkę ja a ona zasypia... niesamowite czuje się jak przez pierwsze 2 tyg jej życia :)

Moje dziecko mnie dzisiaj nie opuszcza. O 17 wpadają goście a ja nawet koszulki z nocy nie przebrałam. Kurczak surowy w zlewie , ryby w zamrażarce [emoji23] niedzielo ! Hej ! Niedzielo ! [Emoji23]
153951378018373293037.jpg

Załączniki

• 153951378018373293037.jpg
    153951378018373293037.jpg
    568 KB · Wyświetleń: 380
Mi wlasnie gdzies nie pasuje jakis niebieski kupilam a wczesniej mialam z emolium ale troche mi szkoda wydawac 40 zl i chce cos fajnego znalesc za nieco nizsza cene lepiej widac na mleko, pampersy czy jakas grzechotke :)
Chyba że ma się dziecko, którego podrażnia wszystko :D i trzeba kupować kosmetyki emolium, a mleko nutramigen z apteki. Dobrze, że chociaż pampersy dady toleruje :D

Dziewczyny,czy Wasze dzieci jak skonczylyv2 miesiące też zaczęły gorzej spać w nocy? Moja wcześniej miała chociaż jedną przerwę 5-6 H od jedzenia, a teraz wstaje co 2,5-3. I tak już któraś noc z rzędu.... spać mi się chce... no i ma coś z mojego taty, budzi ja kupa o 5:30:D dramat... karmię koło 5, chwilę przed, zdążę zasnąć i już muszę wstać bo ta po pachy zesrana...:D
Moja dziś kończy 2mies i ale mam nadzieję że jej się nie odmieni że spaniem. Karmię ją ok 2.00 I 5.00 w nocy. Przed karmieniem zmieniam pieluchę i prawie zawsze ma kupę nie słyszę jak robi.
Może za ciepło jej? Teraz tak gorąco w mieszkaniu 27st mamy. wcześniej zakładałam jej do spania body, polspiochy i wsadzalam ją w cienki spiworek ale od kilku dni nie zakładam spiworka bo mi się częściej budziła i to było przez to.

reklama
Do góry