reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Wczoraj slyszalam o jakimś blogu gdzie babka robi zdjęcia kup dziecka i opisuje.. jak się wpiszę w Google kupka niemowlaka i da na grafikę to idzie się pożygać:D dobrze że kupa mojego dziecka mnie nie obrzydza:biggrin2:
Pewnie chodzi ci o blog hafija. Jak się ma problemy z kupa to te zdjęcia są przydatne [emoji16] mi kupa dziecka nawet czyjegoś nie przeszkadza . Gorzej z kupa dorosłego [emoji16][emoji16]

Nieee. 450g :D ale na jedno wychodzi w sumie. [emoji14] ja mam 1800 w zapasie :D
Klaudia a twój przywozi ci jakieś rzeczy z Niemiec ? Bo wczoraj wyczytałam że np w tamtym Rossmanie mają tańszy HiPP. I niby jedzonka dla dzieci i kosmetyki dla dzieci też :) trzeba by to sprawdzić na niemieckiej stronie Rossmana czy faktycznie :) może akurat byś trochę zaoszczędziła

Klaudia a twój przywozi ci jakieś rzeczy z Niemiec ? Bo wczoraj wyczytałam że np w tamtym Rossmanie mają tańszy HiPP. I niby jedzonka dla dzieci i kosmetyki dla dzieci też :) trzeba by to sprawdzić na niemieckiej stronie Rossmana czy faktycznie :) może akurat byś trochę zaoszczędziła
Potwierdzam [emoji4] czasem jak jest promocja to płyny, balsamy z hippa są za grosze w porównaniu z tymi u nas. I to nie tylko w rossmanie, ale też w innych hipermarketach[emoji16]
Ja od czasu do czasu dostaję takie rzeczy od kuzyna z Niemiec [emoji16]

A powiem Ci , że ja balsam do ciała mam dwa miesiące. Nie kończy się [emoji23] płyn poltora miesiąca już, pampersy te na długo mi starczają , na tydzień ok. , Chusteczki też, nie ma sensu żeby wozil :p

A powiem Ci , że ja balsam do ciała mam dwa miesiące. Nie kończy się [emoji23] płyn poltora miesiąca już, pampersy te na długo mi starczają , na tydzień ok. , Chusteczki też, nie ma sensu żeby wozil :p
No jak wolisz. ja lubię kosmetyki z stamtąd np belea . I jakbym miała możliwość dla dziecka to pewnie też bym wolała tam kupić :) w ogóle zdziwiłam się że to mleko modyfikowane HiPP tam też jest tańsze [emoji16]

Potwierdzam [emoji4] czasem jak jest promocja to płyny, balsamy z hippa są za grosze w porównaniu z tymi u nas. I to nie tylko w rossmanie, ale też w innych hipermarketach[emoji16]
Ja od czasu do czasu dostaję takie rzeczy od kuzyna z Niemiec [emoji16]
Ja tez jezdze do Niemiec po chemię, to akurat się opłaca :) jedzenie wychodzi podobnie ale lubię tam kupować nowości których u nas w sklepach nie ma i być może nie będzie

reklama
Ja tez jezdze do Niemiec po chemię, to akurat się opłaca :) jedzenie wychodzi podobnie ale lubię tam kupować nowości których u nas w sklepach nie ma i być może nie będzie
Fajnie tak ;) ja uwielbiam właśnie jeździć na granicę i kupować jakieś pierdoły co ich w Polsce nie ma [emoji16]

Do góry