reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Nie martw sie ;) nosidlo jest usztywnione a mala czasem siedzi na wpollezaco oparta o poduszki ;) inaczej mi beczy ;)
Ewcia zrobisz jak chcesz pewnie już nawet podjęłaś decyzję że będziesz ją w nim nosić ale właśnie źle że jest usztywnione bo kręgosłup powinien móc być z naturalnej krzywiźnie i dlatego używa się chust bo materiał się dostosowuje do ciała dziecka.
I już nic więcej nie mówię bo nie chce żeby wyszło że jestem zolza, to w dobrej wierze pisze :*

reklama
Zobaczymy,bo ona juz nie chce plackiem lezec i sie ladnie podnosi.. chwile posiedzi i tak sobie cwiczymy ;) Zobacz załącznik 907222
A wogole jaka ona dużą albo tak się wydaje na tym zdjęciu :O mój Olek to kruszyna mi się wydaje przy Michasi. Chociaż w sumie to ona starsza sporo bo my jutro 2 miesiące kończymy.

Ewcia zrobisz jak chcesz pewnie już nawet podjęłaś decyzję że będziesz ją w nim nosić ale właśnie źle że jest usztywnione bo kręgosłup powinien móc być z naturalnej krzywiźnie i dlatego używa się chust bo materiał się dostosowuje do ciała dziecka.
I już nic więcej nie mówię bo nie chce żeby wyszło że jestem zolza, to w do

I już nic więcej nie mówię bo nie chce żeby wyszło że jestem zolza, to w dobrej wierze pisze :*
Spoko ;) wiem ze w dobrej :* nosidlo jest usztywnione nie jakos mocno ale jest, to fakt, ale regulowane wiec mozemy je nawet zrobic w pozycji lezacej ;) bez obaw ;)

Jak tam u was z czkawka? Bo u nas jest zawsze przy zmianie pieluchy albo jak po jedzeniu gaworzy... a z czkawka zawsze ulewa...
U mnie maly bardzo czesto miewal czkawki juz w brzuchu po urodzeniu za kazdym razem po karmieniu mimo że przez miesiąc karmilam tylko swoim mlekiem choc z butelki a teraz juz coraz rzadziej ale bardzo sie wtedy zlosci ale wtedy daje troche wody i zaraz przestaje

Moj maly teraz zjada bebilon i nie narzekam malego brzuszek nie boli i kupki robi codziennie wczesniej kupilam raz bebiko ale tutaj byl problem bo brak kupki i malego bardzo czesto bolał brzuszek w biedronce chyba najtaniej
Tzn w biedrze masz kilogram(2*500g) ;) wiec nie oplaca sie.. mloda moja duzo pije (1200g na tydz) wiec drogo to wychodzi.. probujemy z tym babydream z rossmana ;) faktycznie jest mniej slodkie ;) zobaczymy.. ;) tzn ogolnie nie mam nic do bebilonu,procz ceny ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Nie jesteś sama bo ja też nie podaje i synkowi kiedys też nie , nawet nie wiedziałam że coś trzeba :D nikt mi nic nie mówił na ten temat

Uff to dobrze, bo już się bałam, że coś mnie ominęło :)

U mnie we wtorek będzie położna to wypytam o ten temat czy ona zaleca i czy to niezbędne dla lepszego zdrówka dziecka czy obędzie się bez. Ale wiadomo tez 17 października mamy usg bioderek to akurat spytam pediatry żeby jeszcze mieć potwierdzenie w więcej niż dwóch źródłach :)

Do góry