G
gosc12
Gość
Po domu j będziesz nosić ?Kupilismy dzis nosidelko polskiej firmy fajne jest i mala ma duzo miejsca ,nie jest zcisnieta,nosidlo typu troche torby kangurka Zobacz załącznik 907205
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po domu j będziesz nosić ?Kupilismy dzis nosidelko polskiej firmy fajne jest i mala ma duzo miejsca ,nie jest zcisnieta,nosidlo typu troche torby kangurka Zobacz załącznik 907205
Kinia jakie Mała na kupy po pepti? Chodzi mi o kolor i formę [emoji16]Zobacz załącznik 907204 Jestem w szoku, wróciliśmy ze spaceru zjadła 30ml i śpi, spi nie na mnie, troche ja skręca, ale zasnęła bez płaczu na kanapie, jaki kosmos... mówią ze pepti działa po 3 tyg tyle urrzymuja się alergeny w organizmie, mam nadzieje ze to nie jest jednorazowy spokój jej ciałka
Ale to dopiero jak będzie siedzieć będziecie używać prawda?Kupilismy dzis nosidelko polskiej firmy fajne jest i mala ma duzo miejsca ,nie jest zcisnieta,nosidlo typu troche torby kangurka Zobacz załącznik 907205
No tak, dziewczyna ode mnie z sali prosiła receptę na te tabletkiNa razie mam plan pić szałwię i odciągać tylko do poczucia ulgi. Jak to nie pomoże, o chyba są jakieś tabletki
Nie martw sie nosidlo jest usztywnione a mala czasem siedzi na wpollezaco oparta o poduszki inaczej mi beczyPodobno nosidlo mozna stosować jak dziecko siedzi
To poważniejsza rzecz farbowanie niz podcinanie do fryzjera już nie musisz chodzićMój mi pomaga farbować włosy chyba nawet to lubi, bo macha pędzlem jak malarz
Tak lub na podworko na chwile.. jest juz za ciezkaPo domu j będziesz nosić ?
Super ,jaka laleczka :*
Moja mama ostatnio tez małej wpinala tez taka ale poszukam innego typu , bo właśnie te żeby zapiac trzeba trochę przycisnąc a główka jeszcze miekka , lepsze by były takie zabki
Zobaczymy,bo ona juz nie chce plackiem lezec i sie ladnie podnosi.. chwile posiedzi i tak sobie cwiczymy Zobacz załącznik 907222Ale to dopiero jak będzie siedzieć będziecie używać prawda?