reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Powiem ci tak..ja też zamówiłam z niej, bo słyszałam że jest taniej. Potem to samo zamówienie wklikałam do gemini i różnica, jaka wyszła to 1.08 zł [emoji85] więc ja wracam do gemini, bo zawsze w jednej tańsze będzie to, a w drugiej tamto[emoji16] Dla mnie liczy się czas [emoji4]i za przesyłkę też jest taniej w gemini, jeśli progu darmowej przesyłki nie osiągniesz[emoji16] trzeba sprawdzać
Może zależy co zamawiasz bo ja na swoim zamówieniu dużo zaoszczedzilam w porównaniu do Gemini :)

reklama
O jezu 12h :D ale czad hehe, tyle spaniaa <3, ja uwielbiam jak dostaje szału jak jest głodna, ona nie płacze tyle co krzyczy w niebogłosy, dobrze ze nie ma takich kolek bo bym oszalała ... ja jestem ciekawa kiedy wroce do jakiejś normy, bo teraz ledwo do kibla mogę isc, a gdzie sprzątanie, gotowanie... dobrze ze drugiego dziecka nie mam bo nie wiem jakbym to ogarnęła z tym jej brzuchem
Moj maly sie do tej pory nie moze obudzic ciagle cos marudzi w lozeczku z zamkniętymi oczkami ide do niego a on spi nadal zaznacze ze spi juz od 22 hihi :)

Może zależy co zamawiasz bo ja na swoim zamówieniu dużo zaoszczedzilam w porównaniu do Gemini :)
Pewnie tak ale mi np zawsze taniej wychodzi na melissa. Co się dziwić skoro na jednym oilantum jest 20 zł różnicy [emoji23][emoji23] sąsiad kupuje mleczko 2zl różnicy na opakowaniu. Kupuje po 6 sztuk czyli już jest 12 zł do przodu niz w Gemini i mamy dostawę zawsze free ;) jakiś czas temu znów na bio Gaia była różnica 10 zł . Także może jeden produkt a już różnica w zamówieniu znaczna :)

Ja już czekam 3 dzień...zamówiłam w poniedziałek..do tej pory jeszcze go nie wysłali..[emoji54]
Pierwszy raz tam robiłam zamówienie i chyba ostatni..muszę się przeprosić z apteką gemini[emoji4] Z niej zamówiłam też w poniedzialek, tego czego nie było w melisie i wczoraj rano już mialam w domu[emoji16]
Ania a może coś jest nie tak ? Może zadzwon ? Ja naprawdę co około tydzień zamawiam jakieś pierdoły i nie zdarzyło mi się jeszcze takie opóźnienie

Pewnie tak ale mi np zawsze taniej wychodzi na melissa. Co się dziwić skoro na jednym oilantum jest 20 zł różnicy [emoji23][emoji23] sąsiad kupuje mleczko 2zl różnicy na opakowaniu. Kupuje po 6 sztuk czyli już jest 12 zł do przodu niz w Gemini i mamy dostawę zawsze free ;) jakiś czas temu znów na bio Gaia była różnica 10 zł . Także może jeden produkt a już różnica w zamówieniu znaczna :)
To ja też tak zamawiam z kimś :D mi ba żelu do mycia gdzie dużo go idzie bo ja z dziećmi go używam ponad 20 zł różnicy. Kolzym 3 zł ma opakowaniu. Krem do ciała też jakieś 10 zł różnicy. Witaminy męża też taniej :)

Moj spi po 12h bez wstawania w nocy ale w dzien spi mi raptem z 30 min i caly dzien marudzi i wymusza placzem zeby go wziasc na rece a ja nic nie mogę zrobić w domu

Strasznie długo śpi [emoji54][emoji54] ale za to w ciągu dnia masz przeboje.

Moja zasypia 22, budzi się 3, później 6 i w sumie w ciągu dnia zje, zmiana pieluchy i śpi przeważnie i grzeczna, a jak nie śpi to leży i gadamy do niej, zabawiamy lub nosimy, bo ciekawska :)

Moj maly sie do tej pory nie moze obudzic ciagle cos marudzi w lozeczku z zamkniętymi oczkami ide do niego a on spi nadal zaznacze ze spi juz od 22 hihi :)

Aż mi ciężko uwierzyć jak to możliwe. Ale nie wybudzasz po max 6-7 h na jedzenie? Albo chociaż nakarmić na śpiocha z piersi i przebrac i niech śpi dalej jak potrzebuje [emoji16][emoji16]

reklama
Do góry