Może zależy co zamawiasz bo ja na swoim zamówieniu dużo zaoszczedzilam w porównaniu do GeminiPowiem ci tak..ja też zamówiłam z niej, bo słyszałam że jest taniej. Potem to samo zamówienie wklikałam do gemini i różnica, jaka wyszła to 1.08 zł [emoji85] więc ja wracam do gemini, bo zawsze w jednej tańsze będzie to, a w drugiej tamto[emoji16] Dla mnie liczy się czas [emoji4]i za przesyłkę też jest taniej w gemini, jeśli progu darmowej przesyłki nie osiągniesz[emoji16] trzeba sprawdzać
reklama
anulka1991
Fanka BB :)
Moj maly sie do tej pory nie moze obudzic ciagle cos marudzi w lozeczku z zamkniętymi oczkami ide do niego a on spi nadal zaznacze ze spi juz od 22 hihiO jezu 12h ale czad hehe, tyle spaniaa <3, ja uwielbiam jak dostaje szału jak jest głodna, ona nie płacze tyle co krzyczy w niebogłosy, dobrze ze nie ma takich kolek bo bym oszalała ... ja jestem ciekawa kiedy wroce do jakiejś normy, bo teraz ledwo do kibla mogę isc, a gdzie sprzątanie, gotowanie... dobrze ze drugiego dziecka nie mam bo nie wiem jakbym to ogarnęła z tym jej brzuchem
karkula309
Pewnie tak ale mi np zawsze taniej wychodzi na melissa. Co się dziwić skoro na jednym oilantum jest 20 zł różnicy [emoji23][emoji23] sąsiad kupuje mleczko 2zl różnicy na opakowaniu. Kupuje po 6 sztuk czyli już jest 12 zł do przodu niz w Gemini i mamy dostawę zawsze free jakiś czas temu znów na bio Gaia była różnica 10 zł . Także może jeden produkt a już różnica w zamówieniu znacznaMoże zależy co zamawiasz bo ja na swoim zamówieniu dużo zaoszczedzilam w porównaniu do Gemini
karkula309
Ania a może coś jest nie tak ? Może zadzwon ? Ja naprawdę co około tydzień zamawiam jakieś pierdoły i nie zdarzyło mi się jeszcze takie opóźnienieJa już czekam 3 dzień...zamówiłam w poniedziałek..do tej pory jeszcze go nie wysłali..[emoji54]
Pierwszy raz tam robiłam zamówienie i chyba ostatni..muszę się przeprosić z apteką gemini[emoji4] Z niej zamówiłam też w poniedzialek, tego czego nie było w melisie i wczoraj rano już mialam w domu[emoji16]
To ja też tak zamawiam z kimś mi ba żelu do mycia gdzie dużo go idzie bo ja z dziećmi go używam ponad 20 zł różnicy. Kolzym 3 zł ma opakowaniu. Krem do ciała też jakieś 10 zł różnicy. Witaminy męża też taniejPewnie tak ale mi np zawsze taniej wychodzi na melissa. Co się dziwić skoro na jednym oilantum jest 20 zł różnicy [emoji23][emoji23] sąsiad kupuje mleczko 2zl różnicy na opakowaniu. Kupuje po 6 sztuk czyli już jest 12 zł do przodu niz w Gemini i mamy dostawę zawsze free jakiś czas temu znów na bio Gaia była różnica 10 zł . Także może jeden produkt a już różnica w zamówieniu znaczna
E
Ewka34
Gość
Aaaaachaaaaa to mialas prawo tak zjechacMialam tak scisniety zoladek po dziecięca szpitalnej ze jadlam dwa lekkie posilki przez caly miesiąc bo nie dalam rady inaczej jesc
miloscwczasachpopkultury
Moj spi po 12h bez wstawania w nocy ale w dzien spi mi raptem z 30 min i caly dzien marudzi i wymusza placzem zeby go wziasc na rece a ja nic nie mogę zrobić w domu
Strasznie długo śpi [emoji54][emoji54] ale za to w ciągu dnia masz przeboje.
Moja zasypia 22, budzi się 3, później 6 i w sumie w ciągu dnia zje, zmiana pieluchy i śpi przeważnie i grzeczna, a jak nie śpi to leży i gadamy do niej, zabawiamy lub nosimy, bo ciekawska
Ale bd głodny...Moj maly sie do tej pory nie moze obudzic ciagle cos marudzi w lozeczku z zamkniętymi oczkami ide do niego a on spi nadal zaznacze ze spi juz od 22 hihi
miloscwczasachpopkultury
Moj maly sie do tej pory nie moze obudzic ciagle cos marudzi w lozeczku z zamkniętymi oczkami ide do niego a on spi nadal zaznacze ze spi juz od 22 hihi
Aż mi ciężko uwierzyć jak to możliwe. Ale nie wybudzasz po max 6-7 h na jedzenie? Albo chociaż nakarmić na śpiocha z piersi i przebrac i niech śpi dalej jak potrzebuje [emoji16][emoji16]
reklama
Mikasa7
My też dziś kończymy 2 miesiace
@aniaczarnula przepraszam za podwedzenie pomysłu z jabluszkami:*:*
@aniaczarnula przepraszam za podwedzenie pomysłu z jabluszkami:*:*