reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Mam to samo masakra, czekam na kolejną paczke z h&m :D

Ja tez zamowilam już „ostatnie” rzeczy na 68 [emoji28]

IMG_2478.JPG
IMG_2479.JPG
IMG_2480.JPG

I jest teraz -20 % rabatu także patrzcie jakie fajne ceny wyszły [emoji16]
IMG_2477.JPG

I post pod tytułem „Była sobie wypłata i ni ma” hahah

Załączniki

• IMG_2478.JPG
    IMG_2478.JPG
    108,9 KB · Wyświetleń: 255
  • IMG_2479.JPG
    IMG_2479.JPG
    99,5 KB · Wyświetleń: 251
  • IMG_2480.JPG
    IMG_2480.JPG
    107,7 KB · Wyświetleń: 250
  • IMG_2477.JPG
    IMG_2477.JPG
    251,5 KB · Wyświetleń: 249
Ja tez zamowilam już „ostatnie” rzeczy na 68 [emoji28]

Zobacz załącznik 906418Zobacz załącznik 906419Zobacz załącznik 906420

I jest teraz -20 % rabatu także patrzcie jakie fajne ceny wyszły [emoji16]Zobacz załącznik 906421

I post pod tytułem „Była sobie wypłata i ni ma” hahah
Ja mam zapas ciuszków do 86 więc na razie się powstrzymuje przed zakupami :/ Mały już wyrasta z rozmiaru 62 a jutro kończy 7 tygodni :)

Wszystkie ciuszki wykorzystalyście do tej pory? Bo ja paru nie zdążyłam ubrać a niektóre zaczęłam zakładać na ostatnią chwilę

Może dobra rada :) mój śpi niby znośnie. Budzi się powiedzmy co te 3 godziny ale jeśli jest położony na brzuszku to okresy snu nocnego ma dłuższe.

Od nas tu jest dobry dojazd nad morze :) odkąd powstało s3 to już w ogóle migiem. My 3 godziny i jesteśmy koło Międzyzdrojów ale ty masz jeszcze bliżej:) szkoda tylko że ta droga ciągle w remoncie. W sezonie wciąż korki. Jak jadę i widzę auta co się zdarzyły w korkach to aż mnie szczyka w kościach... W góry mamy ok 3,5h powiedzmy. Właśnie za niecały miesiąc jedziemy do Świeradowa zdroju. Ja ubolewam że Kraków i ojców mamy tak daleko. Bardzo bym chciała się tam wybrać. No i jeszcze Zakopane:D

Powiem wam że wczoraj mąż mi opowiadał że jakie jego ziomek z siłowni miał zostać ojcem. I został. Ale żona zmarła po porodzie. Masakra... jakoś smutek mnie ogarnął.
Po wczorajszych ćwiczeniach mam dziś zakwasy :) co by nie powiedzieć to najprzyjemniejszy rodzaj bolu jaki znam :)
Po wczorajszym spacerze w plener mam zaś sowy w sensie kanie na obiad. Dużo tu ich koło mnie :)
Zgadzam się,że to najprzyjemnoejszy rodzaj bolu;) ja też mam zakwasy po wczoraj,ale już mniejsze jak po robocie miałam;)

Smutna historia z tą żona kolegi:( Jezu... naprawdę nic nie wiadomo w tym zyciu:(

Matko ale serce mi wali chyba zaraz zawalu dostanę ..
Zostawiłam mała w bujaczku obok synka łóżeczka żeby pogadał do niej a ja poszłam na łazienki na chwilę , zawsze tak robiłam jak się kręciła i było ok . Dzisiaj patrzę wrcam z łazienki małej nie ma w bujaczku .. w pierwszym momencie pomyślałam że może z tego bujaczku wypadła czy co ale no jak ... Po chwili patrzę a ona leży w łóżeczku u małego ... Przeniósł ją do siebie ..a ma 3.5 roku ... Masakra .. jak to wyglądało ... nawet nie chcę myśleć
O Matko... najważniejsze że jest wszystko ok. Ja zostawiam młoda z bratem (3 lata i 4 mies). Ale on od początku delikatny i wie że nie można podnosić...Ale być m9ze też mu coś odwali kiedyś... Oby już umiała główkę trzymac:D

@KatiNails długo czekasz na zamówienie z apteki melissa?
Wczoraj zamówiłam i jestem ciekawa :)
Ja już czekam 3 dzień...zamówiłam w poniedziałek..do tej pory jeszcze go nie wysłali..[emoji54]
Pierwszy raz tam robiłam zamówienie i chyba ostatni..muszę się przeprosić z apteką gemini[emoji4] Z niej zamówiłam też w poniedzialek, tego czego nie było w melisie i wczoraj rano już mialam w domu[emoji16]

reklama
Ja mam zapas ciuszków do 86 więc na razie się powstrzymuje przed zakupami :/ Mały już wyrasta z rozmiaru 62 a jutro kończy 7 tygodni :)

Wszystkie ciuszki wykorzystalyście do tej pory? Bo ja paru nie zdążyłam ubrać a niektóre zaczęłam zakładać na ostatnią chwilę

Coś Ty, tez nie zdążyłam ubrać prawie wszystkich z 56 cm [emoji853]

Do góry