GorzkaPomarańcza
Fanka BB :)
Słodka kluseczkaKinga dzis kończy 2 miesiące
Zobacz załącznik 906415
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Słodka kluseczkaKinga dzis kończy 2 miesiące
Zobacz załącznik 906415
Mam to samo masakra, czekam na kolejną paczke z h&m
Ja mam zapas ciuszków do 86 więc na razie się powstrzymuje przed zakupami :/ Mały już wyrasta z rozmiaru 62 a jutro kończy 7 tygodniJa tez zamowilam już „ostatnie” rzeczy na 68 [emoji28]
Zobacz załącznik 906418Zobacz załącznik 906419Zobacz załącznik 906420
I jest teraz -20 % rabatu także patrzcie jakie fajne ceny wyszły [emoji16]Zobacz załącznik 906421
I post pod tytułem „Była sobie wypłata i ni ma” hahah
Zgadzam się,że to najprzyjemnoejszy rodzaj bolu ja też mam zakwasy po wczoraj,ale już mniejsze jak po robocie miałamMoże dobra rada mój śpi niby znośnie. Budzi się powiedzmy co te 3 godziny ale jeśli jest położony na brzuszku to okresy snu nocnego ma dłuższe.
Od nas tu jest dobry dojazd nad morze odkąd powstało s3 to już w ogóle migiem. My 3 godziny i jesteśmy koło Międzyzdrojów ale ty masz jeszcze bliżej szkoda tylko że ta droga ciągle w remoncie. W sezonie wciąż korki. Jak jadę i widzę auta co się zdarzyły w korkach to aż mnie szczyka w kościach... W góry mamy ok 3,5h powiedzmy. Właśnie za niecały miesiąc jedziemy do Świeradowa zdroju. Ja ubolewam że Kraków i ojców mamy tak daleko. Bardzo bym chciała się tam wybrać. No i jeszcze Zakopane
Powiem wam że wczoraj mąż mi opowiadał że jakie jego ziomek z siłowni miał zostać ojcem. I został. Ale żona zmarła po porodzie. Masakra... jakoś smutek mnie ogarnął.
Po wczorajszych ćwiczeniach mam dziś zakwasy co by nie powiedzieć to najprzyjemniejszy rodzaj bolu jaki znam
Po wczorajszym spacerze w plener mam zaś sowy w sensie kanie na obiad. Dużo tu ich koło mnie
O Matko... najważniejsze że jest wszystko ok. Ja zostawiam młoda z bratem (3 lata i 4 mies). Ale on od początku delikatny i wie że nie można podnosić...Ale być m9ze też mu coś odwali kiedyś... Oby już umiała główkę trzymacMatko ale serce mi wali chyba zaraz zawalu dostanę ..
Zostawiłam mała w bujaczku obok synka łóżeczka żeby pogadał do niej a ja poszłam na łazienki na chwilę , zawsze tak robiłam jak się kręciła i było ok . Dzisiaj patrzę wrcam z łazienki małej nie ma w bujaczku .. w pierwszym momencie pomyślałam że może z tego bujaczku wypadła czy co ale no jak ... Po chwili patrzę a ona leży w łóżeczku u małego ... Przeniósł ją do siebie ..a ma 3.5 roku ... Masakra .. jak to wyglądało ... nawet nie chcę myśleć
U mnie starszy ma 5,5 roku i też strasznie głupie pomysły.No chyba bym też zawału dostała. Ja mam 5 latke i ja uczymy że jej nie wolno Młodego nosić bo mogło by się to źle skończyć.
Ale spokojnie nic się nie stało tylko musisz mu tłumaczyć że nie może tak robić.
Ja mam dziwczynke one są bardziej ogarnięte jak jestem w łazience czy coś robię to ona go zabawia zabawkami, poda smoczka ale nigdy nie podnosi.U mnie starszy ma 5,5 roku i też strasznie głupie pomysły.
Nie chyba po 48h wysłali :*@KatiNails długo czekasz na zamówienie z apteki melissa?
Wczoraj zamówiłam i jestem ciekawa
Ja już czekam 3 dzień...zamówiłam w poniedziałek..do tej pory jeszcze go nie wysłali..[emoji54]@KatiNails długo czekasz na zamówienie z apteki melissa?
Wczoraj zamówiłam i jestem ciekawa
Ja mam zapas ciuszków do 86 więc na razie się powstrzymuje przed zakupami :/ Mały już wyrasta z rozmiaru 62 a jutro kończy 7 tygodni
Wszystkie ciuszki wykorzystalyście do tej pory? Bo ja paru nie zdążyłam ubrać a niektóre zaczęłam zakładać na ostatnią chwilę